Η ομάδα μας

Ίδρυμα Μποδοσάκη

Η Ράνια Ελ Αμπάσυ εργάζεται στο Ίδρυμα Μποδοσάκη ως Συντονίστρια και Διαχειρίστρια του Social Dynamo. Έχει εργαστεί στο Γαλλικό Υπουργείο Εξωτερικών, στον τομέα της ενδυνάμωσης της κοινωνίας των πολιτών στην Ευρωμεσόγειο, και διαθέτει πολυετή εμπειρία στην εξεύρεση πόρων και τη διαχείριση εκπαιδευτικών προγραμμάτων στη Διεθνή Αμνηστία. Είναι απόφοιτος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Πανεπιστημίου Αθηνών, με μεταπτυχιακές σπουδές στο Management των ΜΚΟ και τη Διαχείριση Ανθρωπιστικών Προγραμμάτων, στο Paris 12 Val de Marne. 
Η Jennifer Clarke, PhD, είναι Συντονίστρια Προγραμμάτων Ενδυνάμωσης ΜΚΟ στο Ίδρυμα Μποδοσάκη και διαθέτει 18 χρόνια εμπειρίας στο “capacity building” στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Είναι κοινωνιολόγος και κάτοχος PhD από το Πανεπιστήμιο του Kent, κάτοχος ΜΑ από το Université Libre de Bruxelles και ΒΑ από το Πανεπιστήμιο του Cambridge.
 
Ο Βλάσης Αδρακτάς είναι Διαχειριστής Προγραμμάτων στο Ίδρυμα Μποδοσάκη και ασχολείται με τη διαχείριση δωρεών και το capacity building ΜΚΟ. Έχει ασχοληθεί με τη διαχείριση δωρεών και τη συμβουλευτική στον κοινωνικό, φιλανθρωπικό και πολιτιστικό τομέα και είναι επίσης μέλος της Επιτροπής Επιλογής του Orange Grove. Είναι κάτοχος MSc από το Πανεπιστήμιο Bocconi και ΒΑ από το Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος.
Η Ελένη Καρακίτσιου είναι Βοηθός Διαχειρίστρια Προγραμμάτων του Ιδρύματος Μποδοσάκη. Έχει εργαστεί στο Journal for Near Eastern and Balkan Studies, το Center for Global Politics στο Freie University (Βερολίνο) και την Μόνιμη Ελληνική Αντιπροσωπεία στον ΟΗΕ (Νέα Υόρκη). Έχει ερευνητική εμπειρία πεδίου στο microfinance στη Κένυα με την ΜΚΟ CABE (Center for Africa Bio- Entrepreneurship) και είναι μέλος των Global Shapers Athens Hub.
Είναι κάτοχος Bachelor Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών (Πανεπιστήμιο Πειραιά) και MSc στη Διεθνή Ανάπτυξη (University of Amsterdam).

συνΑθηνά

Η Αμαλία Ζέπου είναι επικεφαλής του συνΑθηνά και αντιδήμαρχος κοινωνίας των πολιτών και δημοτικής αποκέντρωσης από τον Σεπτέμβριο του 2014. Πριν από αυτό, ασκούσε επάγγελμα παραγωγού ντοκιμαντέρ με σπουδές Κοινωνικής Ανθρωπολογίας από το London School of Economics και Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας από το New School for Social Research της Νέας Υόρκης.
Ο Χάρης Μπίσκος είναι υπεύθυνος για το συντονισμό της ομάδας του συνΑθηνά. Γεννήθηκε στη Αθήνα και σπούδασε αρχιτεκτονική στην Πάτρα ενώ αργότερα ταξίδεψε μέχρι την Αμερική όπου και πραγματοποίησε μεταπτυχιακές σπουδές στο Harvard University, Graduate School of Design. Το ενδιαφέρον του επικεντρώνεται στη σχέση αρχιτεκτονικής και πόλης, την έρευνα και τις αστικές επεμβάσεις ενώ σήμερα διδάσκει αστικό σχεδιασμό στο Τμήμα Αρχιτεκτόνων του Πανεπιστημίου Πατρών.
 
Ο Βασίλης Σταμογιάννης είναι Υπεύθυνος Έρευνας στο συνΑθηνά. Συντονίζει το κομμάτι της αξιολόγησης των δράσεων των ομάδων του συνΑθηνά ώστε να ανιχνευθούν οι δράσεις με την μεγαλύτερη επίδραση στην πόλη. Επιπλέον, αξιοποιώντας την εμπειρία του σε ομάδες πολιτών, Μ.Κ.Ο. και Δήμους, συντονίζει κοινές πρωτοβουλίες δράσεων. Είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού τίτλου στις Ευρωπαϊκές Σπουδές από το Katholieke Universiteit Leuven.
Ο Χρήστος Καρράς συγγράφει κείμενα και άρθρα για την ψηφιακή πλατφόρμα καθώς και δελτία τύπου για το γραφείο τύπου του συνΑθηνά. Είναι απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με μεταπτυχιακό τίτλο στην διοίκηση οπτικοακουστικών επιχειρήσεων και επιχειρήσεων πολυμέσων από το Haute Ecole ISCHEC – ISC Saint Louis των Βρυξελλών.