Διαχείριση άγχους εν μέσω Covid-19

Σκοπός του σεμιναρίου είναι η διαχείριση του άγχους μέσω της εφαρμογής μεθόδων coaching για την αύξηση της ευημερίας στο εργασιακό περιβάλλον. Έμφαση θα δοθεί στην αντιμετώπιση των ψυχολογικών αντιδράσεων στο αυξημένο άγχος που εκδηλώνονται υπό την πίεση των νέων δεδομένων της κρίσης του κορονοϊoύ, όπως η αποσταθεροποίηση,  η δυσφορία, η νευρικότητα και η κούραση.

Οι ψυχολογικές πιέσεις που βιώνουμε (άγχος, ανησυχία, φόβος), μπορούν να προκαλέσουν αλλαγές στη σκέψη, τη συμπεριφορά και τα συναισθήματά μας. Ως συνέπεια των παραπάνω, επέρχεται η μείωση της ευημερίας και της αυτοπεποίθησής μας, επηρεάζοντας τελικά και τις διαχειριστικές μας ικανότητες στο εργασιακό μας περιβάλλον, προκαλώντας έναν μη παραγωγικό  κύκλο.

Πού και πότε

Το σεμινάριο διεξάγεται Online, μέσω του εργαλείου Ζοοm,την Παρασκευή 8 Μαΐου, 14.00-17.00. Η συμμετοχή σε αυτό είναι δωρεάν.

Πώς μπορώ να συμμετάσχω 

Για να συμμετάσχετε στο σεμινάριο, παρακαλούμε πατήστε «Συμμετοχή», επιλέξτε την ημερομηνία του σεμιναρίου και συμπληρώστε τη σχετική φόρμα. Η επιβεβαίωση της συμμετοχής σας θα γίνει το συντομότερο δυνατό και μαζί με αυτή θα λάβετε και το link  που θα σας εξασφαλίσει την πρόσβαση στο webinar. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να μας καλέσετε στο 210 3221287.

 

Λίγα λόγια για την εισηγήτρια:

H Πηνελόπη Δημητρακοπούλου είναι πιστοποιημένη Personal, Executive και Τeam Coach από τον Ιnternational Coaching Federation (ICF Global). Είναι κάτοχος πτυχίου Personal and Executive Coaching και πτυχίου Team and Leadership Coaching. Σπούδασε ψυχολογία στο Πανεπιστήμιο του Bath και ολοκλήρωσε μεταπτυχιακές σπουδές (ΜΑ) σε νέες τεχνολογίες και media στο Πανεπιστήμιο του Bristol. Τα τελευταία 10 χρόνια εργάζεται ως Sales Representative σε εταιρία βιομηχανικού εξοπλισμού. Θέλοντας να εφαρμόσει τις γνώσεις που αποκόμισε από τις σπουδές της στον τομέα τον επιχειρήσεων αποφάσισε το 2015 να ασχοληθεί με το Coaching. Σήμερα εργάζεται ως personal coach, executive και team coach σε εταιρίες και start-ups (σε executive επίπεδο με υψηλόβαθμα στελέχη αλλά και με ομάδες). Η δουλειά της εστιάζει πάνω στην ενδυνάμωση του ατόμου καθώς και την αντιμετώπιση δυσκολιών που εμποδίζουν ένα στέλεχος ή μια ομάδα να πραγματώσει συγκεκριμένους εταιρικούς στόχους.