Σεμινάριο σύνταξης προτάσεων για Ευρωπαϊκές Χρηματοδοτήσεις

Το τρίωρο εργαστήριο πραγματεύεται το ευρωπαϊκό πρόγραμμα EVS (European Voluntary Service) accreditation Erasmus+ και αποτελεί μία εισαγωγή στις χρηματοδοτήσεις από Ευρωπαϊκά προγράμματα.

Μετά την ολοκλήρωση του εργαστηρίου, οι συμμετέχοντες/συμμετέχουσες θα είναι σε θέση:
– να συμπεριλάβουν στους/στις επωφελούμενους/επωφελούμενες της οργάνωσής τους, νέους και νέες από 17-30 ετών,
– να επικοινωνήσουν τις δράσεις τους στη νεολαία,
– να παρουσιάσουν τους στρατηγικούς στόχους της οργάνωσής τους συνοπτικά και εύληπτα στα αγγλικά,
– να παρουσιάσουν μία S.W.O.T. ανάλυση της οργάνωσής τους στα αγγλικά,
– να γνωρίζουν τις δυνατότητες ανάπτυξης της οργάνωσής τους μέσω της συμμετοχής τους στο EVS,
– να καταθέσουν αίτηση για EVS accreditation (καταληκτική ημερομηνία κατάθεσης: 31.12.2018).

Πού και πότε:
Το σεμινάριο διεξάγεται στον συνεργατικό χώρο του Social Dynamo, στο Σεράφειο δήμου Αθηναίων (Πειραιώς & Πέτρου Ράλλη, 2ος όροφος, στάση μετρό Κεραμεικός/Πετράλωνα), την Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου, στις 16.00 – 19.00.
Η συμμετοχή σε αυτό είναι δωρεάν.

Πώς μπορώ να συμμετάσχω:
Για να συμμετάσχετε στο σεμινάριο, παρακαλούμε στείλτε το αίτημά σας στο socialdynamo@bodossaki.gr, αναγράφοντας το ονοματεπώνυμό σας, την ιδιότητά σας, τον φορέα που εκπροσωπείτε και τα στοιχεία επικοινωνίας σας. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να μας καλέσετε στο 210 3428087.

Λίγα λόγια για το Γραφείο Διασύνδεσης του Πανεπιστημίου Πειραιώς:
Το Γραφείο Διασύνδεσης του Πανεπιστημίου Πειραιώς ιδρύθηκε το 1997 με χρηματοδότηση από το πρόγραμμα Ε.Π.Ε.Α.Ε.Κ στο πλαίσιο του Β’ ΚΠΣ, και συνεχίζει να λειτουργεί με Επιστημονικό Υπεύθυνο τον Καθηγητή Νικόλαο Γεωργόπουλο. Βασική του επιδίωξη είναι η πολύπλευρη υποστήριξη των φοιτητών/αποφοίτων για την ομαλή ένταξή τους στην αγορά εργασίας και για μια επιτυχημένη σταδιοδρομία. Προωθεί την ανάπτυξη δυναμικών συνεργασιών και την εξυπηρέτηση τεσσάρων πόλων, των Φοιτητών & Αποφοίτων του Πανεπιστημίου, του Διδακτικού & Ερευνητικού Προσωπικού του Πανεπιστημίου, των Επιχειρήσεων, δημόσιων και ιδιωτικών φορέων και οργανισμών, και της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Το Γραφείο Διασύνδεσης παρέχει προς τους φοιτητές/αποφοίτους πληροφόρηση, συμβουλευτική καθοδήγηση και ενεργή υποστήριξη στην προετοιμασία και εύρεση απασχόλησης στην Ελλάδα και το εξωτερικό, στην επιλογή μεταπτυχιακών σπουδών και στα πρώτα βήματα επιχειρησιακής δράσης. Περισσότερες πληροφορίες για το Γραφείο Διασύνδεσης του Πανεπιστημίου Πειραιώς μπορείτε να βρείτε εδώ.