Συνεδρίες συμβουλευτικής σε θέματα οικονομικής διαχείρισης & απολογισμού

Ο σύμβουλος επιχειρήσεων, και μέλος του Κέντρου Εθελοντών Μάνατζερ Ελλάδος (ΚΕΜΕΛ), κ. Ανδρέας Ακάβαλος, θα παρέχει συνεδρίες συμβουλευτικής σε θέματα οικονομικής διαχείρισης και οικονομικού απολογισμού που αφορούν τόσο μεμονωμένα έργα όσο και τη συνολική λειτουργία κοινωφελών οργανισμών.

Πού και πότε
Η συμβουλευτική παρέχεται στον συνεργατικό χώρο του Social Dynamo (Σεράφειο δήμου Αθηναίων, Πειραιώς & Πέτρου Ράλλη, 2ος όροφος, στάση μετρό Κεραμεικός) την Τετάρτη, 12 Δεκεμβρίου, 18.00-20.00 (3 συνεδρίες διάρκειας 40′).
Η παροχή συμβουλευτικής είναι δωρεάν.

Πώς θα κλείσετε ραντεβού
Για να κλείσετε ραντεβού, πατήστε «Συμμετοχή», επιλέξτε την ημερομηνία της συνεδρίας και συμπληρώστε τη σχετική φόρμα. Στο πεδίο «Σύντομη περιγραφή φορέα» παρακαλούμε παραθέστε τα συγκεκριμένα ερωτήματα που θέλετε να απευθύνετε στο συνεργάτη μας. Η αποστολή συγκεκριμένων ερωτημάτων είναι απαραίτητη προϋπόθεση για το κλείσιμο των ραντεβού.
Σε περίπτωση που χρειάζεται υποστηρικτικό υλικό για την προετοιμασία συνεδριών, μπορείτε να μας το αποστείλετε στο socialdynamo@bodosssaki.gr.  Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να μας καλέσετε στο 210 3428087.

Λίγα λόγια για τον Ανδρέα Ακάβαλο

Ο Ανδρέας Ακάβαλος είναι Σύμβουλος Επιχειρήσεων με πολυετή εμπειρία στη παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών σε μεγάλες  ελληνικές και πολυεθνικές επιχειρήσεις. Ειδικεύεται στην Χρηματοοικονομική Διοίκηση και στα επιχειρηματικά, οργανωτικά και χρηματοοικονομικά θέματα που συνδέονται με την εξαγορά και συγχώνευση εταιρειών.

Έχει συμμετάσχει στον σχεδιασμό, τη διαπραγμάτευση και την υλοποίηση στρατηγικών συμμαχιών μεταξύ ελληνικών και διεθνών επιχειρήσεων παρέχοντας συμβουλευτικές και υποστηρικτές υπηρεσίες προς τους Διευθύνοντες Συμβούλους  και τα Διοικητικά Συμβούλια των πελατών του.

Ήταν για πολλά χρόνια Διευθύνων Σύμβουλος και Senior Partner της εταιρείας PwC Consulting, του φορέα παροχής υπηρεσιών Management Consulting της PWC στην Ελλάδα. Προηγουμένως  είχε διατελέσει Διευθυντής Οικονομικών Υπηρεσιών της Ελληνικής θυγατρικής εταιρείας μεγάλου Αμερικανικού Ομίλου.