Συνεδρίες συμβουλευτικής στην προσέλκυση προσωπικού και εθελοντών ΜΚΟ

Οι συγκεκριμένες συμβουλευτικές συνεδρίες έχουν στόχο εκτός των άλλων, έναν αποτελεσματικό τρόπο εξεύρεσης εθελοντών, την σκιαγράφηση του προφίλ του συντονιστή εθελοντών, τις αρμοδιότητές του και την εξασφάλιση κινήτρου για την προσέλκυση εθελοντών.

Πού και πότε:

Η συμβουλευτική διεξάγεται στον συνεργατικό χώρο του Social Dynamo (Σεράφειο δήμου Αθηναίων, Πειραιώς & Πέτρου Ράλλη, 2ος όροφος, στάση μετρό Κεραμεικός/Πετράλωνα) την Τρίτη 23 Οκτωβρίου, στις 16.00 – 18.00.
Η παροχή συμβουλευτικής είναι δωρεάν.

Πώς θα κλείσετε ραντεβού:

Για να κλείσετε ραντεβού πατήστε «Συμμετοχή», επιλέξτε την ημερομηνία της συνεδρίας και συμπληρώστε τη σχετική φόρμα. Στο πεδίο «Σύντομη περιγραφή φορέα» παρακαλούμε παραθέστε τα ακριβή ερωτήματα που θέλετε να θέσετε στην κα Κουνούπη. Παράλληλα με τα ερωτήματά σας, μπορείτε να αποστείλετε σχετικό υποστηρικτικό υλικό (π.χ. αγγελίες θέσεων εργασίας/εθελοντικές, ερωτηματολόγια συνεντεύξεων, κλπ) στο socialdynamo@bodossaki.gr. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να μας καλέσετε στο 210 3428087.

Λίγα λόγια για την κα Ιωάννα Κουνούπη:

Η Ιωάννα έχει το ρόλο της Commercial Manager στηRandstad Hellas. Εργάζεται στην εταιρεία τα τελευταία 10 χρόνια και διαθέτει συνολική εμπειρία 15 χρόνων σε πολυεθνικές και ελληνικές επιχειρήσεις. Είναι υπεύθυνη για την ομάδα του Commercial καθώς και για το τμήμα παροχής λύσεων Ανθρώπινου Δυναμικού. Κατανοώντας πλήρως τις επιχειρηματικές στρατηγικές ανθρωπίνου κεφαλαίου και έχοντας παράλληλα γνώση των τάσεων της παγκόσμια αγοράς εργασίας, προτείνει τις λύσεις που μπορούν να αναδιαμορφώσουν τη στρατηγική των επιχειρήσεων και να βελτιώσουν την απόδοσή τους. Είναι μέλος του δικτύου «Learning Mentors» του Ιδρύματος Μποδοσάκη όπου και υποστηρίζει εθελοντικά με της δράση της Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις σε ποικίλαHR ή και οργανωσιακά projects. Είναι κάτοχος του Διπλώματος «Coaching & Organizational Development» και του Μεταπτυχιακού Τίτλου «MSc in Human Resources» από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Επιπροσθέτως, κατέχει πιστοποίηση χρήσης των εργαλείων αξιολόγησης της Kenexa, της Evalion, και της Thalento© όπως επίσης και του «The Preventing Burnout Test© – PBT©».

 

Λίγα λόγια για τη Randstad

Η Randstad παρέχει καινοτόμες, ευέλικτες και εξατομικευμένες υπηρεσίες ανθρώπινου δυναμικού σε όλους τους τομείς. Με περισσότερα από 55 χρόνια εμπειρίας σε παγκόσμιο επίπεδο και πάνω από δύο δεκαετίες εμπειρία στην τοπική αγορά, η Randstad στην Ελλάδα είναι ο Νο.1 πάροχος HR υπηρεσιών. Το εύρος των υπηρεσιών της καλύπτει την εύρεση και επιλογή προσωπικού (προσωρινή και μόνιμη απασχόληση) και υπηρεσίες HR Solutions. Χρησιμοποιώντας τη δύναμη της τεχνολογίας, εστιάζει στις επιχειρηματικές ανάγκες του πελάτη της, αφιερώνει χρόνο για να κατανοήσει τόσο τις ανάγκες των πελατών όσο και των υποψηφίων της και κάνει τη σωστή αντιστοίχιση.

Σε γενικές γραμμές, η Randstad στηρίζει πρωτοβουλίες εθελοντικής συνεισφοράς των εργαζομένων  σε ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης. Συγκεκριμένα, από τις αρχές του 2018, η Randstad σύστησε εθελοντικές ομάδες εργαζομένων από όλο τον κόσμο με σκοπό τη συστηματική παρακολούθηση των ενεργειών CSR και τη συμμετοχή σε εθελοντικά προγράμματα με αποδέκτες κοινωφελείς οργανώσεις. Απώτερη φιλοδοξία τηςείναι «να αγγίξει τη ζωή των 500 εκατομμυρίων ανθρώπων σε όλο τον κόσμο έως το 2030».