Εισαγωγή στον επιχειρησιακό σχεδιασμό – μέρος Α

Το σεμινάριο συνολικής διάρκειας 6 ωρών (μέρος Α’ και Β’), θα καλύψει τα εξής θέματα:

– Από ποια μέρη αποτελείται ένα επιχειρηματικό σχέδιο
– Γενική περιγραφή της “επιχείρησης”-ΜΚΟ: προϊόντα και υπηρεσίες
– Σχέδιο μάρκετινγκ: ανάλυση αγοράς, στρατηγική μάρκετινγκ, ανάλυση SWOT (Strengths, Weeknesses, Opportunities, Threats)
– Οργάνωση και διοίκηση εταιρείας
– Χρηματοοικονομικά δεδομένα: ανάλυση εσόδων-εξόδων σε 3ετές πλάνο
– Business Model Canvas

Πού και πότε:

Το σεμινάριο διεξάγεται στον συνεργατικό χώρο του Social Dynamo (Καρνεάδου 25 Αθήνα, μετρό Ευαγγελισμός), την Δευτέρα 30 Οκτωβρίου, στις 17.00-20.00. Η συμμετοχή σε αυτό είναι δωρεάν και υποχρεωτική για τα δύο μέρη του σεμιναρίου (30 και 31 Οκτωβρίου, 17.00-20.00)

Εισηγητής σεμιναρίου: το σεμινάριο θα διεξάγει ο κ. Αντώνης Καντιδάκης, σύμβουλος επιχειρήσεων και αναπτυξιακών έργων ΕΣΠΑ.

Πώς μπορώ να συμμετάσχω:

Για να συμμετάσχετε στο σεμινάριο, παρακαλούμε στείλτε το αίτημά σας στο socialdynamo@bodossaki.gr, αναγράφοντας το ονοματεπώνυμό σας, την ιδιότητά σας και τα στοιχεία επικοινωνίας σας.

Λίγα λόγια για τον εισηγητή:

Ο Αντώνης Καντιδάκης είναι σύμβουλος επιχειρήσεων και αναπτυξιακών έργων ΕΣΠΑ. Αναλαμβάνει συμβουλευτική ανέργων όλων των ηλικιών και εκπαιδευτικών βαθμίδων, καθώς και ΑμεΑ. Επίσης, διεξάγει συμβουλευτική πάνω στην ίδρυση επιχειρήσεων και τη σύνταξη επιχειρηματικών σχεδίων. Έχει εργαστεί για πολλά έτη ως διευθυντής αναπτυξιακών και ερευνητικών έργων σε σημαντικές μικρομεσαίες επιχειρήσεις και έχει αναλάβει τον ρόλο του Project manager σε Ελληνικά και Ευρωπαϊκά έργα.