Συμβουλευτική για την σύνταξη αιτήσεων χρηματοδότησης

Η συμβουλευτική ασχολείται με θέματα αξιολόγησης αιτήσεων χρηματοδότησης που απευθύνονται σε Ιδρύματα και θεσμικούς φορείς. Θα διεξαχθεί με τη μορφή 40λεπτων ραντεβού και θα επιτρέψει σε οργανώσεις που έχουν συντάξει μία πρόταση να λάβουν μία επαγγελματική γνώμη πάνω σε αυτή. Την συμβουλευτική αυτή θα προσφέρουν η Dr. Jennifer Clarke, Συντονίστρια Προγραμμάτων Ενδυνάμωσης ΜΚΟ και ο Βλάσης Αδρακτάς, Διαχειριστής Προγραμμάτων στο Ίδρυμα Μποδοσάκη.

Πού:

Η συμβουλευτική διεξάγεται στον χώρο του Social Dynamo (Καρνεάδου 25, Αθήνα, μετρό Ευαγγελισμός)

Πότε:

την Παρασκευή 22/9, 13:00-15:00.

Πώς θα συμμετάσχετε: Για να κλείσετε το ραντεβού σας, μπορείτε να στείλετε το αίτημά σας στο socialdynamo@bodossaki.gr, αναφέροντας την οργάνωση που εκπροσωπείτε, την ιδιότητά σας σε αυτήν, τα στοιχεία επικοινωνίας σας, επισυνάπτοντας την αίτηση χρηματοδότησης που θέλετε να συζητήσετε μαζί με τη σχετική δημόσια πρόσκληση (εφόσον υφίσταται).

Λίγα λόγια για τους συμβούλους:

Η Jennifer Clarke, PhD, είναι Συντονίστρια Προγραμμάτων Ενδυνάμωσης ΜΚΟ στο Ίδρυμα Μποδοσάκη και διαθέτει 19 χρόνια εμπειρίας στο “capacity building” στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Είναι κοινωνιολόγος και κάτοχος PhD από το Πανεπιστήμιο του Kent, κάτοχος ΜΑ από το Université Libre de Bruxelles και ΒΑ από το Πανεπιστήμιο του Cambridge.

Ο Βλάσης Αδρακτάς είναι Διαχειριστής Προγραμμάτων στο Ίδρυμα Μποδοσάκη και ασχολείται με τη διαχείριση δωρεών και το capacity building ΜΚΟ. Έχει ασχοληθεί με τη διαχείριση δωρεών και τη συμβουλευτική στον κοινωνικό, φιλανθρωπικό και πολιτιστικό τομέα και είναι επίσης μέλος της Επιτροπής Επιλογής του Orange Grove. Είναι κάτοχος MSc από το Πανεπιστήμιο Bocconi και ΒΑ από το Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος.