Ευαγγελία Σταυρινάκη

Η Εύα Σταυρινάκη ύστερα από 15 χρόνια εμπειρίας σε θέματα επικοινωνίας και διαχείρισης μεγάλων Ε.Ε. έργων ύψους 1 δισ.€, πιστεύει στην αναγκαιότητα της οικονομικής και επιχειρηματικής παιδείας σε όλες τις φάσεις μιας επιχείρησης .  Μέχρι πρόσφατα ήταν Διευθύντρια Ανάπτυξης Εργασιών στην ΕΤΕΑΝ ΑΕ για τη δημιουργία χρηματοοικονομικών εργαλείων στήριξης των ΜΜΕ, ενώ πριν εργάστηκε σε τομείς διοίκησης, διαχείρισης έργων, επικοινωνίας και marketing σε μεγάλες εταιρείες.

Σήμερα, είναι Synthetic Coach σε ανώτατα στελέχη επιχειρήσεων και σύμβουλος σε θέματα στρατηγικού σχεδιασμού και αλλαγής. Παρέχει εθελοντικά συμβουλευτική υποστήριξη mentoring και coaching σε νέους επιχειρηματίες στο Orange Grove της Ολλανδικής Πρεσβείας.

Στον τομέα της παιδείας διδάσκει IB Business & Management στο St Catherine’s British School ενώ το 2015 βοήθησε την ομάδα του St Catherine’s στον διαγωνισμό της ΕΚΤ Generation Euro, στον οποίο κέρδισαν την πρώτη θέση στην Ευρώπη.

Κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στο Marketing από το Πανεπιστήμιο Stirling στην Σκωτία και είναι πτυχιούχος του τμήματος Στατιστικής και Ασφαλιστικής Επιστήμης από το Πανεπιστήμιο Πειραιά.

Στόχος της είναι η οικονομική και επιχειρηματική παιδεία να συμβάλλει σε ανάπτυξη και αλλαγή νοοτροπίας με μακροπρόθεσμο ορίζοντα.