Γνωρίστε την Κοινωνική Επιχείρηση APICCO


Διαβάστε για την εμπειρία της κοινωνικής επιχείρησης APICCO από τη φιλοξενία της στο πρόγραμμα Social Dynamo:

“Για την κοινωνική επιχείρηση APICCO οι μήνες που πέρασε ως φιλοξενούμενη του προγράμματος του Social Dynamo ήταν μια ανεκτίμητη εμπειρία.             

Από την πρώτη στιγμή του καλωσορίσματος συνειδητοποιήσαμε ότι ένα συναρπαστικό ταξίδι ξεκινούσε… 

Το Social Dynamo αγκάλιασε τρυφερά τη διαδικασία ωρίμανσής μας. Ενίσχυσε το όραμα, το πείσμα, τη δύναμή μας και μας προσέφερε ότι ακριβώς χρειαζόμαστε για να χαράξουμε πιο σταθερή πορεία προς το μέλλον μας: χώρο για να εργαστούμε, πολύπλευρη και σε βάθος εκπαίδευση, μεθόδους και εργαλεία για την διευκόλυνση της δουλειάς μας, καθοδήγηση, εμψύχωση, συμβουλές, προοπτική και μια ολοκαίνουρια ματιά στα πράγματα. 

Το σημαντικότερο από όλα είναι όμως είναι ότι δεν είμαστε μόνοι…

Το σημαντικότερο ήταν οι άνθρωποι με τους οποίους μοιραστήκαμε αυτό το ταξίδι … 

Άνθρωποι με τους οποίους πορευόμαστε στην ίδια κατεύθυνση, που μοιραζόμαστε κοινές αγωνίες, από τους οποίους πήραμε ιδέες, κουράγιο, εμπνευστήκαμε και ελπίζουμε να προσφέραμε τα ανάλογα. Τα μέλη των υπολοίπων φιλοξενούμενων ομάδων, οι έμπειροι και ευαισθητοποιημένοι εκπαιδευτές, ο μέντοράς μας Απόστολος Παπαλεξίου, η coach Ειρήνη Κόντρα, οι συνεργάτες του Ιδρύματος Μποδοσάκη και του συνΑθηνά, η Jennifer, η Ράνια, η Βιολέττα, η Σοφία ….Καθεμία και καθένας πολύτιμοι συνοδοιπόροι… Σας ευχαριστούμε όλους. 

Μπορεί το πρόγραμμα να τελειώνει αλλά το ταξίδι θα διαρκέσει για καιρό …

Θα διαρκέσει όσο υπάρχει άνθρωπος σε ανάγκη, όσο υπάρχει ανάγκη, όσο υπάρχει άνθρωπος! “

Ευχαριστούμε APICCO!