Γνωρίστε την Ομάδα μας

Μάνια Σπέντζου

Επικεφαλής Τμήματος Ενδυνάμωσης της Κοινωνίας των Πολιτών, Ίδρυμα Μποδοσάκη

Η Μάνια Σπέντζου διαθέτει 20 χρόνια εμπειρίας στην εκπαίδευση. Έχει συνεργαστεί με πολυπολιτισμικές ομάδες και έχει σχεδιάσει και υλοποιήσει προγράμματα ευαισθητοποίησης και ενδυνάμωσης σε όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης. Eίναι κάτοχος μεταπτυχιακού MSc στην Ψυχολογία Εκπαίδευσης από το Πανεπιστήμιο του Λονδίνου UCL,  MSc στην Παγκόσμια Υγεία και Ιατρική Καταστροφών από το ΕΚΠΑ, MBA από το ALBA Graduate Business School και BSc στην Ψυχολογία από το City University του Λονδίνου.

Ράνια Ελ Αμπάσυ

Project Manager Social Dynamo, Ίδρυμα Μποδοσάκη

Η Ράνια Ελ Αμπάσυ διαθέτει πολυετή εμπειρία σε διεθνείς ΜΚΟ, στη διαχείριση εκπαιδευτικών προγραμμάτων και την εξεύρεση πόρων, ξεκινώντας την επαγγελματική της πορεία στο Γαλλικό Υπουργείο Εξωτερικών. Έχει μεταπτυχιακές σπουδές στο Management των ΜΚΟ (Université Paris 12) ως υπότροφος του Ιδρύματος Λίλιαν Βουδούρη, και είναι πτυχιούχος Επικοινωνίας & ΜΜΕ του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Σοφία Ζαχαράκη

Assistant Project Manager Social Dynamo, Ίδρυμα Μποδοσάκη

Η Σοφία Ζαχαράκη εργάζεται στο Ίδρυμα Μποδοσάκη ως Assistant Project Manager του Social Dynamo. Έχει εργαστεί στο Ελληνικό Ίδρυμα Πολιτισμού (εστία Ιταλίας) στην Τεργέστη και είναι απόφοιτος του Τμήματος Φιλολογίας με μεταπτυχιακές σπουδές στη Διαπολιτισμική Εκπαίδευση και τις Στρατηγικές Διαχείρισης Κρίσεων σε Αναπτυξιακούς Φορείς.

Κατερίνα Φράγκου

Assistant Project Manager Social Dynamo, Ίδρυμα Μποδοσάκη

Η Κατερίνα Φράγκου εργάζεται στο Ίδρυμα Μποδοσάκη ως  Assistant Project Manager. Στο παρελθόν έχει εργαστεί στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος έχoντας αποκτήσει εμπειρία στην οργάνωση και υποστήριξη πολιτιστικών projects, ενώ έχει απασχοληθεί και στο Museum of Second World War in Gdansk στην Πολωνία.

Έχει μεταπτυχιακές σπουδές στη Μουσειολογία και τη Διαχείριση Πολιτισμού από το ΑΠΘ και είναι πτυχιούχος του τμήματος ελληνικής Φιλολογίας.

Βιολέττα Τσιτσιλιάνη

Comms & Community Building Social Dynamo, Ίδρυμα Μποδοσάκη

Η Βιολέττα Τσιτσιλιάνη εργάζεται στο Ίδρυμα Μποδοσάκη ως υπεύθυνη επικοινωνίας και community building του Social Dynamo. Είναι συνιδρύτρια της ΜΚΟ The Language Project και έχει συνεργαστεί με φορείς όπως Goethe-Institut, RBS, Ashoka κ.ά. Έχει σπουδάσει μετάφραση, πολιτιστική διαχείριση και είναι υπότροφος Fulbright –  Salzburg Global Seminar.