Γνωρίστε την Ομάδα μας

Μάνια Σπέντζου

Επικεφαλής Τμήματος Ενδυνάμωσης της Κοινωνίας των Πολιτών, Ίδρυμα Μποδοσάκη

Η Μάνια Σπέντζου διαθέτει 20 χρόνια εμπειρίας στην εκπαίδευση. Έχει συνεργαστεί με πολυπολιτισμικές ομάδες και έχει σχεδιάσει και υλοποιήσει προγράμματα ευαισθητοποίησης και ενδυνάμωσης σε όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης. Eίναι κάτοχος μεταπτυχιακού MSc στην Ψυχολογία Εκπαίδευσης από το Πανεπιστήμιο του Λονδίνου UCL,  MSc στην Παγκόσμια Υγεία και Ιατρική Καταστροφών από το ΕΚΠΑ, MBA από το ALBA Graduate Business School και BSc στην Ψυχολογία από το City University του Λονδίνου.

Λητώ Καραγκούνη

Project Manager & Community Building Social Dynamo, Ίδρυμα Μποδοσάκη

Η Λητώ Καραγκούνη διαθέτει πολυετή εμπειρία σε διεθνή ΜΚΟ στον τομέα της υπεράσπισης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Έχει ασχοληθεί με την ενδυνάμωση ευάλωτων ομάδων (εξαρτημένων προσώπων, επιζώντων σεξουαλικής βίας, προσφύγων) και την υλοποίηση δράσεων πρόληψης και ευαισθητοποίησης. Έχει σπουδάσει Ψυχολογία (BSc) στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού (MSc) στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Κατερίνα Φράγκου

Project Manager Social Dynamo, Ίδρυμα Μποδοσάκη

Η Κατερίνα Φράγκου εργάζεται στο Ίδρυμα Μποδοσάκη ως Project Manager. Στο παρελθόν έχει εργαστεί στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος έχoντας αποκτήσει εμπειρία στην οργάνωση και υποστήριξη πολιτιστικών projects, ενώ έχει απασχοληθεί και στο Museum of Second World War in Gdansk στην Πολωνία.

Έχει μεταπτυχιακές σπουδές στη Μουσειολογία και τη Διαχείριση Πολιτισμού από το ΑΠΘ και είναι πτυχιούχος του τμήματος ελληνικής Φιλολογίας.

Βιολέττα Τσιτσιλιάνη

Commincations Officer Social Dynamo, Ίδρυμα Μποδοσάκη

Η Βιολέττα Τσιτσιλιάνη εργάζεται στο Ίδρυμα Μποδοσάκη ως υπεύθυνη επικοινωνίας και community building του Social Dynamo. Είναι συνιδρύτρια της ΜΚΟ The Language Project και έχει συνεργαστεί με φορείς όπως Goethe-Institut, RBS, Ashoka κ.ά. Έχει σπουδάσει μετάφραση, πολιτιστική διαχείριση και είναι υπότροφος Fulbright –  Salzburg Global Seminar.