Γνωρίστε την Ομάδα μας

Jennifer Clarke

Επικεφαλής Τμήματος Ενδυνάμωσης της Κοινωνίας των Πολιτών, Ίδρυμα Μποδοσάκη

Η δρ Jennifer Clarke είναι Επικεφαλής Τμήματος Ενδυνάμωσης της Κοινωνίας των Πολιτών στο Ίδρυμα Μποδοσάκη και διαθέτει 18 χρόνια εμπειρίας στο «capacity building» στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Είναι κοινωνιολόγος, κάτοχος PhD από το Πανεπιστήμιο του Kent,  ΜΑ από το Université Libre de Bruxelles και ΒΑ από το Πανεπιστήμιο του Cambridge.

Ράνια Ελ Αμπάσυ

Project Manager Social Dynamo, Ίδρυμα Μποδοσάκη

Η Ράνια Ελ Αμπάσυ εργάζεται στο Ίδρυμα Μποδοσάκη ως Project Manager του Social Dynamo.  Είναι απόφοιτος Επικοινωνίας & ΜΜΕ (Πανεπιστήμιο Αθηνών), με μεταπτυχιακές σπουδές στο Management των ΜΚΟ (Université Paris 8), ως υπότροφος του Ιδρύματος Λίλιαν Βουδούρη. Έχει εργαστεί στο Γαλλικό Υπουργείο Εξωτερικών στον τομέα της ενδυνάμωσης της κοινωνίας των πολιτών στην Ευρωμεσόγειο και διαθέτει πολυετή εμπειρία στην εξεύρεση πόρων και τη διαχείριση εκπαιδευτικών προγραμμάτων στη Διεθνή Αμνηστία.

Σοφία Ζαχαράκη

Assistant Project Manager Social Dynamo, Ίδρυμα Μποδοσάκη

Η Σοφία Ζαχαράκη εργάζεται στο Ίδρυμα Μποδοσάκη ως Assistant Project Manager του Social Dynamo. Έχει εργαστεί στο Ελληνικό Ίδρυμα Πολιτισμού (εστία Ιταλίας) στην Τεργέστη και είναι απόφοιτος του Τμήματος Φιλολογίας με μεταπτυχιακές σπουδές στη Διαπολιτισμική Εκπαίδευση και τη Διδασκαλία της Ελληνικής ως Ξένης Γλώσσας.

Βιολέττα Τσιτσιλιάνη

Comms & Community Building Social Dynamo, Ίδρυμα Μποδοσάκη

Η Βιολέττα Τσιτσιλιάνη εργάζεται στο Ίδρυμα Μποδοσάκη ως υπεύθυνη επικοινωνίας και community building του Social Dynamo. Είναι συνιδρύτρια της ΜΚΟ The Language Project και έχει συνεργαστεί με φορείς όπως Goethe-Institut, RBS, Ashoka κ.ά. Έχει σπουδάσει μετάφραση, πολιτιστική διαχείριση και είναι υπότροφος Fulbright –  Salzburg Global Seminar.

Χρήστος Καρράς

Αρχισυντάκτης, συνΑθηνά δήμου Αθηναίων

Ο Χρήστος Καρράς συγγράφει κείμενα και άρθρα για την ψηφιακή πλατφόρμα καθώς και δελτία τύπου για το γραφείο τύπου του συνΑθηνά. Είναι απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με μεταπτυχιακό τίτλο στην διοίκηση οπτικοακουστικών επιχειρήσεων και επιχειρήσεων πολυμέσων από το Haute Ecole ISCHEC – ISC Saint Louis των Βρυξελλών.