Εύα Κέκου

H δρ. Εύα Κέκου είναι ιστορικός τέχνης, θεωρητικός πολιτισμού και ανεξάρτητη επιμελήτρια εκθέσεων.

Περισσότερα

René Xavier Thiébaud

Σπουδές και Μεταπτυχιακά στα Πανεπιστήμια Liège, Insead και Harvard. Με εκτεταμένη εργασιακή παρουσία στον ιδιωτικό τομέα σε διάφορες χώρες.

Περισσότερα

Όλγα Ματσούκη

Η Όλγα Ματσούκη κατέχει εκτεταμένη εμπειρία coaching & Mentoring στον Επιχειρηματικό κλάδο και στον χώρο της Υγείας Εκπαιδεύτρια σε προγράμματα επιχειρηματικής βελτίωσης σε Management Teams and Project Teams.

Περισσότερα

Ξένια Παπασταύρου

Η Ξένια Π. Παπασταύρου είναι Γραμματέας Ποιότητας Ζωής της Νέας Δημοκρατίας. Πριν από αυτό υπήρξε επικεφαλής της Τμήματος Ανάπτυξης του Ιδρύματος Μποδοσάκη. Είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Τράπεζας Τροφίμων – Ίδρυμα για την Καταπολέμηση της Πείνας.

Περισσότερα

Μυρτώ Ξανθοπούλου

Η Μυρτώ Ξανθοπούλου είναι Σύμβουλος Στρατηγικής για την Φιλανθρωπία και την Κοινωνία των Πολιτών, με σημαντική και μακρόχρονη εμπειρία στο χώρο στην Ελλάδα.

Περισσότερα

Νέα Γεωργία για τη Νέα Γενιά

Το πρόγραμμα «Νέα Γεωργία για τη Νέα Γενιά» είναι μια πρωτοβουλία για τη δημιουργία ευκαιριών απασχόλησης και επιχειρηματικότητας για τους νέους στον αγροδιατροφικό τομέα στην Ελλάδα.

Περισσότερα

PwC

Σκοπός της PwC είναι να δημιουργήσει κλίμα εμπιστοσύνης στην κοινωνία και να επιλύσει σημαντικά προβλήματα στο πλαίσιο της Κοινωνικής Υπευθυνότητας, με κεντρικό άξονα το πρόγραμμα Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας.

Περισσότερα

Βάλια Φράγκου

Η Βάλια Φράγκου τα τελευταία 8 χρόνια έχει συνεργαστεί με Κοινωφελή Ιδρύματα δίνοντας έμφαση στον στρατηγικό σχεδιασμό.

Περισσότερα

Quantum Business & IT Solutions

Βασικός στόχος της Quantum είναι να στηρίζει τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και να γίνει πολύτιμος σύμμαχος των πελατών της τόσο στη διάρκεια υλοποίησης των έργων τους όσο και στη μετέπειτα λειτουργία τους.

Περισσότερα

Ελένη Καρακίτσιου

Η Ελένη εργάζεται ως Διαχειρίστρια Προγραμμάτων στο Ίδρυμα Μποδοσάκη από το 2014. Έχει εμπειρία στη διαχείριση προγραμμάτων και δωρεών που σχετίζονται με την ενίσχυση της συνηγορίας (advocacy) και της συμμετοχής των πολιτών στα κοινά.

Περισσότερα