Βίβιαν Δούμπα

Η Βίβιαν Δούμπα είναι πολεοδόμος-χωροτάκτης μηχανικός, με μεταπτυχιακές σπουδές στην αστική γεωγραφία, και ασκεί την πρακτική του (creative) placemaking.

Περισσότερα

Ολυμπία Δάτση

Η Ολυμπία Δάτση είναι Σύμβουλος Νέων (youth worker) και Εκπαιδεύτρια στη Μη Τυπική Μάθηση, με αντικείμενο το σχεδιασμό, τη διαχείριση και υλοποίηση εθνικών, ευρωπαϊκών και διεθνών προγραμμάτων με ποικίλες θεματικές για όλες τις ηλικιακές ομάδες.

Περισσότερα

Μυρτώ Ξανθοπούλου

Η Μυρτώ Ξανθοπούλου είναι Σύμβουλος Στρατηγικής για την Φιλανθρωπία και την Κοινωνία των Πολιτών, με σημαντική και μακρόχρονη εμπειρία στο χώρο στην Ελλάδα.

Περισσότερα

Νέα Γεωργία για τη Νέα Γενιά

Το πρόγραμμα «Νέα Γεωργία για τη Νέα Γενιά» είναι μια πρωτοβουλία για τη δημιουργία ευκαιριών απασχόλησης και επιχειρηματικότητας για τους νέους στον αγροδιατροφικό τομέα στην Ελλάδα.

Περισσότερα

PwC

Σκοπός της PwC είναι να δημιουργήσει κλίμα εμπιστοσύνης στην κοινωνία και να επιλύσει σημαντικά προβλήματα στο πλαίσιο της Κοινωνικής Υπευθυνότητας, με κεντρικό άξονα το πρόγραμμα Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας.

Περισσότερα

Βάλια Φράγκου

Η Βάλια Φράγκου τα τελευταία 8 χρόνια έχει συνεργαστεί με Κοινωφελή Ιδρύματα δίνοντας έμφαση στον στρατηγικό σχεδιασμό.

Περισσότερα

Quantum Business & IT Solutions

Βασικός στόχος της Quantum είναι να στηρίζει τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και να γίνει πολύτιμος σύμμαχος των πελατών της τόσο στη διάρκεια υλοποίησης των έργων τους όσο και στη μετέπειτα λειτουργία τους.

Περισσότερα

Ελένη Καρακίτσιου

Η Ελένη εργάζεται ως Διαχειρίστρια Προγραμμάτων στο Ίδρυμα Μποδοσάκη από το 2014. Έχει εμπειρία στη διαχείριση προγραμμάτων και δωρεών που σχετίζονται με την ενίσχυση της συνηγορίας (advocacy) και της συμμετοχής των πολιτών στα κοινά.

Περισσότερα

Αλέξανδρος Κανδαράκης

O Αλέξανδρος Κανδαράκης έχει ειδικευτεί στην επικοινωνία, την εξεύρεση πόρων και τα οικονομικά, με πολυετή εμπειρία στον χώρο των ΜΚΟ και στον ιδιωτικό τομέα.

Περισσότερα

Ανδρέας Στεφανίδης

Ο Ανδρέας Στεφανίδης είναι πρόεδρος της ΕΣΥΝΕ, διευθύνων σύμβουλος της HELMAC Consultancy και ιδρυτής της Ακαδημίας Επιχειρηματικότητας.

Περισσότερα

Δημήτρης Παξιμάδης

Δημήτρης Παξιμάδης είναι μέλος του ΚΕΜΕΛ και υπήρξε Διευθυντής Marketing Services της Coca-Cola Export, Program Analyst της IBM WTC και Γενικός Διευθυντής και μέτοχος της BBDO Advertising Athens.

Περισσότερα