Θωμάς Γκίλιας

Ο Θωμάς Γκίλιας είναι ιδρυτής της εταιρείας Συμβούλων Επιχειρήσεων MindmeUp, με έδρα τη Θεσσαλονίκη και ειδικεύεται στον τομέα της Καινοτομίας και του Μάρκετινγκ.

Περισσότερα

Μαρία Ζαμπέρτση

Η Μαρία Ζαμπέρτση εργάζεται από το 2014 ως υπεύθυνη εκπαίδευσης και απασχόλησης σε έναν από τους μεγαλύτερους φορείς κοινωνικής φροντίδας ατόμων με νοητική αναπηρία, την ΕΣΤΙΑ. 

Περισσότερα

Σπύρος Κόλλας

Ο Σπύρος Κόλλας είναι από το 2013 ιδιοκτήτης οργανισμού ανάπτυξης επιχειρήσεων στους άξονες των χρηματοοικονομικών, του μάρκετινγκ και των πωλήσεων και στρατιωτικός εν αποστρατία της Πολεμικής Αεροπορίας.

Περισσότερα

Εύη Βαγενά – Παλαιολόγου

H Εύη Βαγενά – Παλαιολόγου είναι επίτιμη δικαστής και τα τελευταία χρόνια, ως πρόεδρος ιδρύματος παιδικής προστασίας, διαχειρίζεται το σύνολο […]

Περισσότερα

Ιάσονας Καντάς

Ο Ιάσονας Κάντας ακολούθησε από νωρίς την αγάπη του για την επικοινωνία και τη δημοσιογραφία, αφού μετά το Πάντειο και […]

Περισσότερα

Μαρία Γιαρμενίτη

Η Μαρία Γιαρμενίτη είναι Career & Leadership Development Coach,  μέλος του International Coach Federation (ICF). Είναι απόφοιτος του Αμερικάνικου προγράμματος […]

Περισσότερα

Πάκης Παπαδημητρίου

Ο Πάκης Παπαδημητρίου εργάζεται στο χώρο της Ποιότητας και της Βιώσιμης Ανάπτυξης από το 1995 και σήμερα είναι Διευθυντής Εταιρικής Ποιότητας στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών.

Περισσότερα

 MRK Consulting

 H MRK Consulting έχει ως αντικείμενο τον περιορισμό και την απάλειψη της τοξικότητας στους χώρους εργασίας, με εξειδίκευση στην Αποφυγή και Διαχείριση του Εργασιακού Εκφοβισμού.

Περισσότερα

Κώστας Σπυρόπουλος

Ο Κώστας Σπυρόπουλος παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες προς Φαρμακευτικές Εταιρείες και Εταιρείες παροχής υπηρεσιών Υγείας, σε θέματα Επιχειρηματικής Ηθικής, Εταιρικής Συμμόρφωσης και Εταιρικής Διακυβέρνησης.

Περισσότερα

Όλγα Ματσούκη

Η Όλγα Ματσούκη κατέχει εκτεταμένη εμπειρία coaching & Mentoring στον Επιχειρηματικό κλάδο και στον χώρο της Υγείας Εκπαιδεύτρια σε προγράμματα επιχειρηματικής βελτίωσης σε Management Teams and Project Teams.

Περισσότερα