Ιάσονας Καντάς

Ο Ιάσονας Κάντας ακολούθησε από νωρίς την αγάπη του για την επικοινωνία και τη δημοσιογραφία, αφού μετά το Πάντειο και […]

Περισσότερα

Μαρία Γιαρμενίτη

Η Μαρία Γιαρμενίτη είναι Career & Leadership Development Coach,  μέλος του International Coach Federation (ICF). Είναι απόφοιτος του Αμερικάνικου προγράμματος […]

Περισσότερα

Πάκης Παπαδημητρίου

Ο Πάκης Παπαδημητρίου εργάζεται στο χώρο της Ποιότητας και της Βιώσιμης Ανάπτυξης από το 1995 και σήμερα είναι Διευθυντής Εταιρικής Ποιότητας στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών.

Περισσότερα

 MRK Consulting

 H MRK Consulting έχει ως αντικείμενο τον περιορισμό και την απάλειψη της τοξικότητας στους χώρους εργασίας, με εξειδίκευση στην Αποφυγή και Διαχείριση του Εργασιακού Εκφοβισμού.

Περισσότερα

Κώστας Σπυρόπουλος

Ο Κώστας Σπυρόπουλος παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες προς Φαρμακευτικές Εταιρείες και Εταιρείες παροχής υπηρεσιών Υγείας, σε θέματα Επιχειρηματικής Ηθικής, Εταιρικής Συμμόρφωσης και Εταιρικής Διακυβέρνησης.

Περισσότερα

Όλγα Ματσούκη

Η Όλγα Ματσούκη κατέχει εκτεταμένη εμπειρία coaching & Mentoring στον Επιχειρηματικό κλάδο και στον χώρο της Υγείας Εκπαιδεύτρια σε προγράμματα επιχειρηματικής βελτίωσης σε Management Teams and Project Teams.

Περισσότερα

Ξένια Παπασταύρου

Η Ξένια Π. Παπασταύρου είναι Γραμματέας Ποιότητας Ζωής της Νέας Δημοκρατίας. Πριν από αυτό υπήρξε επικεφαλής της Τμήματος Ανάπτυξης του Ιδρύματος Μποδοσάκη. Είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Τράπεζας Τροφίμων – Ίδρυμα για την Καταπολέμηση της Πείνας.

Περισσότερα

Μυρτώ Ξανθοπούλου

Η Μυρτώ Ξανθοπούλου είναι Σύμβουλος Στρατηγικής για την Φιλανθρωπία και την Κοινωνία των Πολιτών, με σημαντική και μακρόχρονη εμπειρία στο χώρο στην Ελλάδα.

Περισσότερα

Νέα Γεωργία για τη Νέα Γενιά

Το πρόγραμμα «Νέα Γεωργία για τη Νέα Γενιά» είναι μια πρωτοβουλία για τη δημιουργία ευκαιριών απασχόλησης και επιχειρηματικότητας για τους νέους στον αγροδιατροφικό τομέα στην Ελλάδα.

Περισσότερα

PwC

Σκοπός της PwC είναι να δημιουργήσει κλίμα εμπιστοσύνης στην κοινωνία και να επιλύσει σημαντικά προβλήματα στο πλαίσιο της Κοινωνικής Υπευθυνότητας, με κεντρικό άξονα το πρόγραμμα Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας.

Περισσότερα

Βάλια Φράγκου

Η Βάλια Φράγκου έχει εμπειρία στην αξιολόγηση προτάσεων χρηματοδότησης, στις υπηρεσίες ενδυνάμωσης και ανάπτυξης ικανοτήτων και σε θέματα στρατηγικής και καταλυτικής φιλανθρωπίας.

Περισσότερα