Ραφαέλα Κατάρα

Η Ραφαέλα Κατάρα είναι απόφοιτος της Σχολής Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου (ΕΜΠ). Κατά τη διάρκεια […]

Περισσότερα

Δημήτρης Κούκουτσας

Ο Δημήτρης Κούκουτσας με πάνω από 20χρόνια εμπειρία σε Cybersecurity, ISO27001, καθώς και στο σχεδιασμό πολιτικών και διαδικασιών σε προηγμένες […]

Περισσότερα

Ματίνα Παπαγιαννοπούλου

Η Ματίνα Παπαγιαννοπούλου είναι κοινωνική επιστημόνισσα/ ερευνήτρια με σπουδές στην Κοινωνιολογία, την Εγκληματολογία και τις Διεθνείς Σπουδές Ασφάλειας, ενώ έχει ειδικευτεί σε θέματα φύλου.

Περισσότερα

Storymentor

H οργάνωση «Storymentor-Ιστορίες που Αλλάζουν» αξιοποιεί την αφήγηση ως μέσο επικοινωνίας, ευαισθητοποίησης και ενδυνάμωσης.

Περισσότερα

Αγγελική Σεραφείμ

Η Αγγελική Σεραφείμ είναι δικηγόρος στον Άρειο Πάγο, με εμπειρία άνω των 18 ετών στην διαχείριση υποθέσεων έμφυλης και ενδοοοικογενειακής βίας.

Περισσότερα

The Hellenic Initiative Canada

Το THI Canada είναι ένας μη κερδοσκοπικός, φιλανθρωπικός οργανισμός που ιδρύθηκε το 2016 με σκοπό τη συγκέντρωση πόρων στον Καναδά και την διάθεσή τους σε έργα που συμβάλουν στην ευημερία των Ελλήνων.

Περισσότερα

Ίδρυμα Α. Γ. Λεβέντη

Το Ίδρυμα Α. Γ. Λεβέντη ιδρύθηκε τον Μάιο του 1979 ως αποτέλεσμα των προσδοκιών του Α. Γ. Λεβέντη, ο οποίος έθεσε και τους βασικούς άξονες της δράσης του.

Περισσότερα

ΤΙΜΑ Κοινωφελές Ίδρυμα

Το ΤΙΜΑ Κοινωφελές Ίδρυμα ιδρύθηκε το 2011 και υποστηρίζει ελληνικούς μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς που συμβάλλουν στην κοινωνική βελτίωση δίνοντας έμφαση στην Τρίτη Ηλικία. 

Περισσότερα