Ερμιόνη Τομαζινάκη

Η Ερμιόνη Τομαζινάκη είναι απόφοιτος του Πανεπιστημίου Αθηνών και έχει εργαστεί 20 χρόνια στη φαρμακευτική αγορά, κατέχοντας θέσεις διοίκησης ομάδων σε ελληνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο.

Read more

Ιωάννης Θεάκος

Ο Ιωάννης Θεάκος είναι Senior Coach (EMCC), Σύμβουλος Επιχειρήσεων και Θετικός Ψυχολόγος με πολυετή εμπειρία στην στη συνεχή εξέλιξη ανθρώπων και ομάδων.

Read more

Αμαλία Ζέπου

Η Αμαλία Ζέπου υπηρέτησε στο δήμο Αθηναίων ως αντιδήμαρχος από το 2014 έως το 2019 και το 2013 δημιούργησε την πλατφόρμα κοινωνίας των πολιτών «συνΑθηνά».

Read more

Χρύσα Τσιακμάκη

H Χρύσα Τσιακμάκη είναι Personal Development & Business Coach, πιστοποιημένη επαγγελματίας Ανθρώπινου Δυναμικού μέσω του Society for Human Resource Management.

Read more

Νίκη Ανάντι Κουλούρη

Η Νίκη Ανάντι Κουλούρη εργάζεται ως σύμβουλος σνάπτυξης ανθρώπινου δυναμικού, εκπαιδεύτρια ενηλίκων και coach από το 2002, στην Ελλάδα και στην Κύπρο.

Read more

Μαρία Μπικέ

Η Μαρία Μπικέ είναι Σύμβουλος Επιχειρήσεων και Executive coach με εξειδίκευση στο Neurocoaching.

Read more

Ζήνα Σιδερίδου

H Ζήνα Σιδερίδου είναι Life & Business Coach. Διαπιστευμένη από τον Διεθνή Οργανισμό EMCC.

Read more

Ειρήνη Κόντρα

Η Ειρήνη Κόντρα είναι σύμβουλος επιχειρήσεων και Business Coach με 20 ετή εμπειρία.

Read more

Δέσποινα Πανιτσίδου

Η Δέσποινα Πανιτσίδου είναι Certified Transformational Coach και μέλος του European Mentoring & Coaching Council (EMCC), σε διαδικασία διαπίστευσης ως Senior Practitioner.

Read more

Γιώργος Κουτσουραδής

Ο Γιώργος Κουτσουραδής είναι Personal Positive Psychology Coach, μέλος του HCA/ EMCC GREECE, του HCCMA και της Ελληνικής Εταιρίας Θετικής Ψυχολογίας.

Read more

Γιώργος Δάμαλος

Είναι πιστοποιημένος ως Coach,  Project Management Professional (PMP) ® και διαθέτει σημαντική εμπειρία σε  predictive, agile & hybrid προσεγγίσεις.

Read more