Νέος 6μηνος κύκλος Ενδυνάμωσης και Φιλοξενίας με 15 περιβαλλοντικές ομάδες!

Μετά τον πρώτο επιτυχημένο online κύκλο Ενδυνάμωσης και Φιλοξενίας για περιβαλλοντικές ομάδες, το Social Dynamo του Ιδρύματος Μποδοσάκη υποδέχεται με χαρά 15 νέες οργανώσεις της Κοινωνίας των Πολιτών στο νέο 6μηνο πρόγραμμα που ξεκινάει στις 10 Δεκεμβρίου 2021, με διαδικτυακές αλλά και δια ζώσης εκπαιδεύσεις.

Το πρόγραμμα που έχει ως στόχο να υποστηρίξει τις περιβαλλοντικές οργανώσεις στα επόμενα βήματά τους και να μεγιστοποιήσει τον κοινωνικό τους αντίκτυπο υλοποιείται με την υποστήριξη του Cyclades Preservation Fund, του Ionian Environment Foundation και του Argolic Environment Foundation. Στρατηγικοί εταίροι του Social Dynamo είναι οι Δήμοι Αθηναίων και Θεσσαλονίκης. Οι επιλεγμένες οργανώσεις θα συμμετέχουν σε επιμορφωτικές δραστηριότητες που αφορούν στην οργανωσιακή τους εξέλιξη, στη διαχείριση περιβαλλοντικών προκλήσεων και την αειφορία, ενώ θα λάβουν υπηρεσίες συμβουλευτικής, coaching και mentoring, και θα έχουν, επίσης, ευκαιρίες δικτύωσης.

Με χαρά υποδεχόμαστε στο 6μηνο πρόγραμμα ενδυνάμωσης και στην κοινότητα του Social Dynamo τις ακόλουθες περιβαλλοντικές οργανώσεις και ομάδες:

Γεωπαιδεία ΚοινΣΕπ
Εξωραϊστικός Μορφωτικός και Εκπολιτιστικός Σύλλογος Τολού
Κέντρο Σύγχρονης Έρευνας & Δράσης για την Άνδρο
Σύλλογος Φίλων και Προστασίας Περιοχών Natura Ν. Κέρκυρας
Το Μιτάτο της Αμοργού
Φιλοζωικός Σύλλογος Σερίφου
Φίλοι Υγρότοπου Ναυπλίου Ν. Κίου
Φορέας Διαχείρισης Εθνικού Δρυμού Αίνου
Blue Greece
Community Trust Spetses
Healing Lesvos ΑμΚΕ
iaSEAs
MEDASSET – Μεσογειακός Σύνδεσμος για τη Σωτηρία των Θαλάσσιων Χελωνών
Natura di Zante
Save your Hood