Αναστασία Ψωμά

Η Αναστασία Ψωμά είναι εκπαιδεύτρια για το Social Dynamo, στο πλαίσιο συνεργασίας του Ιδρύματος Μποδοσάκη με τον οργανισμό  Νέα Γεωργία Νέα Γενιά. Η Αναστασία διαθέτει εμπειρία 12 ετών στην ανεύρεση πόρων (fundraising), την επικοινωνία και την διαχείριση ευρωπαϊκών προγραμμάτων, έχοντας επιτύχει σημαντικές συνεργασίες με χορηγούς και δωρητές εξασφαλίζοντας πόρους για μη κυβερνητικές οργανώσεις. Έχει εργαστεί τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, σε διεθνείς Μ.Κ.Ο όπως η Alzheimer’s Disease International και η ActionAid. Εχει επίσης εργαστεί ως σύμβουλος σε Μ.Κ.Ο. που αναζητούν εξωστρέφεια και οικονομικούς πόρους, σχεδιάζοντας στρατηγικές ανεύρεσης πόρων και επικοινωνίας.
Σπούδασε Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας. Διαθέτει μεταπτυχιακό τίτλο σε Μάρκετινγκ, Διαφήμιση και Δημόσιες Σχέσεις από το Πανεπιστήμιο Sheffield, Diploma στο Fundraising από το Institute of Fundraising, UK καθώς και Diploma in Digital & Social Media από τη Knowcrunch (Deree).

Η κ. Ψωμά διδάσκει για το Social Dynamo ενότητες που αφορούν τη συγγραφή προτάσεων για Ευρωπαϊκά Προγράμματα και Ιδρύματα.