Δημήτρης Χρυσάνθου

Ο Δημήτρης Χρυσάνθου είναι οικονομολόγος, Country Manager για την Ελλάδα της εταιρίας DDC Financial και Σύμβουλος/Ειδικός Συνεργάτης Λειτουργιών Δικτύου Ταχυδρομικής Εξυπηρέτησης στην ΕΛΤΑ ΑΕ.

Εργάζεται με πάθος για την επίτευξη τεθέντων στόχων και με αυτοπεποίθηση που απορρέει από την πλούσια πείρα του στον χώρο των χρηματοοικονομικών υπηρεσιών τα τελευταία 30 χρόνια, ειδικά στον τραπεζικό τομέα.

Έχει διαπρέψει ως έμπειρο στέλεχος στη σύνταξη χρηματοοικονομικών μελετών και Business plans. Η ευρεία του γνώση καλύπτει πολλούς τομείς όπως Sales, Operational Risk Management, διαχείριση NPL’s, Mutual Funds, Payments, Trading, Structured Finance και Financial Structuring.

Κάτοχος πτυχίων Computer Science και Διοίκησης Επιχειρήσεων και Οργανισμών καθώς και μεταπτυχιακού τίτλου ειδίκευσης στην Τραπεζική, Λογιστική και Χρηματοοικονομική.

Είναι ενεργό μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου της Ελλάδας, της AHEPA (Αmerican Hellenic Educational Progressive Association), του ΚΕΜΕΛ (Κέντρο Εθελοντών Ελλήνων Στελεχών) και του PMI (Project Management Institute) Ελλάδας. Επίσης, είχε την τιμή να είναι αξιολογητής στο Εθνικό Μητρώο Πιστοποιημένων Ελεγκτών (Ε.Μ.Π.Ε) και εποχικός αξιολογητής του Elevate Greece για τα Εθνικά Βραβεία Νεοφυών Επιχειρήσεων.

Εκτός από τις επαγγελματικές του δραστηριότητες, ο Δημήτρης είναι ένας έμπειρος μέντορας, πάντα έτοιμος να μοιραστεί τις γνώσεις και την εμπειρία του με νέους επαγγελματίες. Πρόθυμος να βοηθήσει όσους αναζητούν υποστήριξη και καθοδήγηση στην επαγγελματική τους πορεία και στο ξεκίνημα των νέων επιχειρηματικών τους ιδεών προσφέροντας υπηρεσίες συμβουλευτικής σε θέματα στρατηγικής και ανάπτυξης μιας εταιρείας.