Ζωή Λιόλιου

Senior Practitioner Coach, Master Trainer, Facilitator, Mentor

Η Ζωή είναι κάτοχος πτυχίου Οικονομικών από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, MBA από το Πανεπιστήμιο του Sheffield και MSc στη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έχει σημαντική 17 ετή εμπειρία ως Professional Trainer σε πολυεθνικές και ελληνικές εταιρείες, κατά τη διάρκεια της οποίας δούλεψε στην εκπαίδευση και στο coaching για την ανάπτυξη των ήπιων δεξιοτήτων.

Είναι Πιστοποιημένη Εκπαιδεύτρια (από τον ΕΟΠΠΕΠ), Coach (EMCC- Senior Practitioner level) και στη Λογικοθυμική & Γνωσιακή- Συμπεριφορική προσέγγιση (Rational- Emotive & Cognitive Behavioral Coaching-Albert Ellis Institute, Νέα Υόρκη) με την οποία παρέχει χρήσιμες τεχνικές για την ενίσχυση της ευελιξίας και της ανθεκτικότητας που επηρεάζουν την επαγγελματική απόδοση και την προσωπική ζωή.

Η Ζωή προσφέρει επιτυχώς υπηρεσίες εκπαίδευσης (περισσότερες από 10.000 ώρες) και coaching (περισσότερες από 1.000 ώρες) σε ανώτερα και μεσαία στελέχη. Στον ελεύθερο χρόνο της προσφέρει εθελοντικά καθοδήγηση σε νέους πτυχιούχους και επιχειρηματίες, καθώς και σε ΜΚΟ. Εκτός από τα ελληνικά, που είναι η μητρική της γλώσσα, μιλάει πολύ καλά αγγλικά.

Από το 2000 ζει και εργάζεται στην Αθήνα.