Βραβείο Social Dynamo

Ένας νέος θεσμός εγκαινιάστηκε! Η Γενική Γραμματέας του Ιδρύματος Μποδοσάκη, κυρία Αθηνά Δεσύπρη, απένειμε για πρώτη φορά το Βραβείο Social Dynamo στην εορταστική εκδήλωση ολοκλήρωσης του 4ου Κύκλου του Προγράμματος Φιλοξενίας και Ενδυνάμωσης. Σκοπός του νέου αυτού θεσμού είναι να επιβραβεύσει την πρόοδο των φιλοξενούμενων ομάδων, καθώς και να ενθαρρύνει την μελλοντική τους εξέλιξη.

Θέλουμε να συγχαρούμε το ΚΥΜΑ Project, τη νικήτρια φιλοξενούμενη ομάδα του βραβείου του 4ου Κύκλου του Προγράμματος Φιλοξενίας και Ενδυνάμωσης. Το ΚΥΜΑ Project είναι μία πλατφόρμα συμπεριληπτικού χορού που προσφέρει πρόσβαση σε εκπαιδευτικά και καλλιτεχνικά προγράμματα προωθώντας τις συμπεριληπτικές πρακτικές και την προσβασιμότητα. Η ομάδα χαρακτηρίζεται από όρεξη για δουλειά, πάθος για αυτό που κάνει και επαγγελματισμό, και είμαστε σίγουροι ότι θα συνεχίσουν την επιτυχημένη πορεία τους.

“Μέσα από την φιλοξενία του Social Dynamo αποκτήσαμε πρόσβαση σε εργαλεία,υποδομές αλλά και σε ανθρώπους οι οποίοι μας βοήθησαν να αναπτυχθούμε. Το πιο σημαντικό στην κοινότητα του Social Dynamo είναι οτι οι ομάδες στηρίζουν η μία την άλλη, ότι συνεργάζονται για να ξεπεράσουν τις δυσκολίες μαζί.”

Αγγελική Μητροπούλου, ιδρύτρια ΚΥΜΑ Project