Ατομικές συνεδρίες Συμβουλευτικής σε λογιστικά και φοροτεχνικά ζητήματα για ΜΚΟ

Οι online συνεδρίες απευθύνονται σε φορείς της Κοινωνίας των Πολιτών: ΜΚΟ, άτυπες ομάδες πολιτών, κοινωνικές επιχειρήσεις.

Οι θεματικές τις οποίες θα καλύψουν οι συγκεκριμένες 30λεπτες ατομικές συνεδρίες, αφορούν στη σύσταση και τη φορολογία των εταιριών με μη κερδοσκοπικό σκοπό, στα σημεία που χρήζουν προσοχής στην τήρηση βιβλίων, στη διαχείριση φορολογικών ζητημάτων των απασχολούμενων εθελοντών και άλλα αντίστοιχα ζητήματα.

Η  Quantum Business & IT Solutions ειδικεύεται σε θέματα όπως: σύσταση επιχειρήσεων, τήρηση λογιστικών βιβλίων Β’ & Γ’ κατηγορίας, φοροτεχνική συμβουλευτική & υποστήριξη φυσικών & νομικών προσώπων, διεθνή λογιστικά πρότυπα, φορολογικά θέματα κατοίκων εξωτερικού.

Πού και πότε
Η συμβουλευτική θα πραγματοποιηθεί online την Δευτέρα 22 Ιουλίου 2024, 15:00 -17:00

Πώς θα κλείσετε ραντεβού

  1. Για να κλείσετε ραντεβού, πατήστε «Συμμετοχή», επιλέξτε την ημερομηνία της συνεδρίας και συμπληρώστε τη σχετική φόρμα.
  2. Στο πεδίο «Καταγραφή ερωτημάτων» παρακαλούμε παραθέστε τα συγκεκριμένα ερωτήματα που θέλετε να απευθύνετε στους συνεργάτες μας, προκειμένου να είναι έγκυρο το αίτημά σας. Τα συγκεκριμένα ερωτήματα είναι απαραίτητα για να γίνει δεκτό το αίτημά σας.
  3. Σε περίπτωση που χρειάζεται υποστηρικτικό υλικό για την προετοιμασία συνεδριών (π.χ. καταστατικό), μπορείτε να μας το αποστείλετε στο socialdynamo@bodossaki.gr.  Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να μας καλέσετε στο 210 0107764.

Λίγα λόγια για την Quantum

Η Quantum Business & IT Solutions ξεκίνησε το 2013 από το Γιώργο Κοσνετζώφ και την Αναστασία Χαλκίδου ως συνέχεια της δεκαετούς επαγγελματικής τους πορείας στους τομείς της πληροφορικής και της λογιστικής, αντίστοιχα τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Βασικός στόχος της είναι να στηρίξει  τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και να γίνει πολύτιμος σύμμαχος των πελατών της, τόσο στη διάρκεια υλοποίησης των έργων τους όσο και στη μετέπειτα λειτουργία τους. Η pro bono συμβουλευτική στα νέα εγχειρήματα όπως αυτά που υποστηρίζει η πρωτοβουλία Social Dynamo, αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της φιλοσοφίας της Quantum και φυσική συνέπεια της δέσμευσής της για ανταγωνιστικότητα, καινοτομία και εξωστρέφεια.

Λίγα λόγια για την Ελενα Μπλιάμη

Η Ελενα Μπλιάμη παρέχει υπηρεσίες συμβουλευτικής για το Social Dynamo, στο πλαίσιο συνεργασίας του Ιδρύματος Μποδοσάκη με την Quantum Business & IT Solutions. Είναι λογιστρια με πάνω από 15 χρόνια εμπειρία σε μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Παρέχει λογιστικές και επιχειρηματικες συμβουλές με στόχο τη στήριξη των ωφελούμενων της, την επιτυχία τους στους  επιχειρηματικους τους στόχους, καθώς και την επαγγελματική και προσωπική εξέλιξη τους. Αγαπά να προσφέρει και να εξελίσσεται συνεχώς. Όραμά της είναι ένας κόσμος πλούσιος σε εμπειρίες με σεβασμό στην φύση και στους συνανθρώπους χωρίς οικονομικό
άγχος..