Ατομικές συνεδρίες Συμβουλευτικής σε νομικά ζητήματα

Οι θεματικές τις οποίες θα καλύψουν οι συγκεκριμένες ατομικές συνεδρίες, αφορούν σε ζητήματα εταιρικού δικαίου και ειδικότερα στη διαδικασία σύστασης ΑΜΚΕ, συλλόγων, σωματείων και εν γένει μη κερδοσκοπικών εταιριών, συμβουλές επί της διαμορφώσεως του καταστατικού τους, των εσωτερικών και εξωτερικών σχέσεων των εταίρων και δη ζητήματα ευθύνης μελών της Διοίκησης, υποχρεώσεις ασφάλισης καθώς και ζητήματα που έγκεινται του φορολογικού δικαίου όπως και συμβουλές σε ζητήματα προστασίας προσωπικών δεδομένων.

Πού και πότε

Η συμβουλευτική θα πραγματοποιηθεί online τη Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου, 15.00 – 17.00.

Πώς θα κλείσετε ραντεβού

  1. Για να κλείσετε ραντεβού,πατήστε «Συμμετοχή», επιλέξτε την ημερομηνία της συνεδρίας και συμπληρώστε τη σχετική φόρμα.
  2. Στο πεδίο «Καταγραφή ερωτημάτων» παρακαλούμε παραθέστε τα συγκεκριμένα ερωτήματα που θέλετε να απευθύνετε στους συνεργάτες μας, προκειμένου να είναι έγκυρο το αίτημά σας. Τα συγκεκριμένα ερωτήματα είναι απαραίτητα για να γίνει δεκτό το αίτημά σας. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να μας καλέσετε στο 210 0107764.

Λίγα λόγια για το δικηγορικό γραφείο StamatopoulosEftychidou (SE)

Το γραφείο συστάθηκε το 1952 από τον Γεώργιο Σταματόπουλο και σήμερα πλέον, εταίροι της είναι ο γιος του, Φώτιος Σταματόπουλος και η Θέμις Ευτυχίδου. Η εταιρία μας εδρεύει σε δύο χώρες: στην Αθήνα και στη Λευκωσία Κύπρου. Το έργο μας συμπληρώνουν σημαντικοί συνεργάτες στην Αυστρία, την Κύπρο, το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Γαλλία και την Τουρκία. Η ειδίκευση μας αφορά σε συμβουλές προς επιχειρήσεις και εταιρείες, διεθνείς οργανισμούς καθώς και ιδιώτες που επιθυμούν να επενδύσουν στην Ελλάδα. Οποιεσδήποτε κι αν είναι οι νομικές ανάγκες, η ομάδα μας έχει όλο την απαράιτητη εμπειρία για να τις υποστηρίξει, με πρωταρχικό στόχο τη διασφάλιση των συμφερόντων των πελατών μας και τη δυναμική τους εξέλιξη στην Ελληνική και διεθνή αγορά.

Λίγα λόγια για την Ιωάννα Γκίνη

Η Ιωάννα Γκίνη είναι τελειόφοιτη φοιτήτρια της Νομικής Σχολής Αθηνών και ασκούμενη στη Δικηγορική Εταιρεία Σταματόπουλος – Ευτυχίδου. Κατέχει την Αγγλική και Γαλλική γλώσσα σε άριστο επίπεδο. Κατά τη διάρκεια των σπουδών της έλαβε μέρος στον ρητορικό όμιλο της Νομικής, όπου ανέπτυξε τις ρητορικές τις ικανότητες, ενώ συμμετείχε και στην ομάδα νέων νομικών “The Law Project” όπου κύρια ασχολία της ήταν ο σχολιασμός δικαστικών αποφάσεων διεθνών δικαστηρίων, που αφορούσαν σε παραβιάσεις θεμελιωδών ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Παράλληλα, παρακολούθησε και μια σειρά σεμιναρίων και διαλέξεων από Έλληνες και άλλους Ευρωπαίους νομικούς, με θεματικές όπως την ευθύνη κρατών υπό το διεθνές δίκαιο, τα ανθρώπινα δικαιώματα και την ψηφιοποίηση κοινωνικών θεσμών, αντίστοιχες με τους τομείς βασικών ενδιαφερόντων της. Στο τελευταίο έτος των σπουδών της επελέγη να εκπροσωπήσει την ομάδα της Νομικής Σχολής Αθηνών στον αρχαιότερο και μεγαλύτερο διεθνή διαγωνισμό εικονικής δίκης Philip C. Jessup αποτελούμενου από ένα γραπτό και ένα προφορικό μέρος εξ’ ολοκλήρου στην αγγλική γλώσσα και στον οποίο, τη φετινή χρονιά, θα αναλάβει ρόλο προπονήτριας. Τέλος, μαζί με την ομάδα αυτή συνέταξε ένα άρθρο στην αγγλική γλώσσα στο νομικό περιοδικό “De Jure Journal” σχετικό με το δικαίωμα αυτοδιάθεσης υπό το διεθνές ανθρωπιστικό δίκαιο εφαρμοζόμενο στη σύγχρονη πραγματικότητα. Όλες οι παραπάνω ενασχολήσεις συνέβαλαν στην διεύρυνση των νομικών της γνώσεων, καθώς και των ερευνητικών της ικανοτήτων.