Συνεδρίες συμβουλευτικής στο Business Model Canvas για ΜΚΟ

Τον Σεπτέμβριο – μήνα όπου παραδοσιακά κατίθενται τα επιχειρηματικά σχέδια επιχειρήσεων και κοινωνικών επιχειρήσεων για την επόμενη χρονιά, το Social Dynamo οργανώνει συνεδρίες συμβουλευτικής πάνω στο απαραίτητο προστάδιο κάθε σωστού επιχειρηματικού σχεδίου, τον καμβά επιχειρηματιικού μοντέλου (Business Model Canvas).
Τις συνεδρίες θα παράσχει ο κ. Γεώργιος Βλάχος, σύμβουλος επιχειρήσεων και μέλος Δ.Σ. του ΚΕΜΕΛ (Κέντρο Εθελοντών Μάνατζερ Ελλάδος).

Πού και πότε:
Η συμβουλευτική διεξάγεται στον συνεργατικό χώρο του Social Dynamo (Σεράφειο δήμου Αθηναίων, Πειραιώς & Πέτρου Ράλλη, 2ος όροφος, στάση μετρό Κεραμεικός/Πετράλωνα) την Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου, στις 16.00 – 19.00 (θα παραχωρηθούν 3 συνεδρίες, διάρκειας μίας ώρας η καθεμία).
Η παροχή συμβουλευτικής είναι δωρεάν.

Πώς θα κλείσετε ραντεβού:
Για να κλείσετε ραντεβού, στείλτε μας το ονοματεπώνυμό σας, τον φορέα/οργάνωση που εκπροσωπείτε, την ιδιότητά σας, τα στοιχεία επικοινωνίας σας και ταυτόχρονα τα ακριβή ερωτήματα που θέλετε να θέσετε στον κ. Βλάχο, στο socialdynamo@bodossaki.gr. Εναλλακτικά, καλέστε στο 210 3428087.
Απαραίτητη προϋπόθεση για το κλείσιμο των ραντεβού είναι η αποστολή του ολοκληρωμένου καμβά επιχειρηματικού μοντέλου του φορέα σας.

Λίγα λόγια για τον κ. Βλάχο:
Ο Γιώργος Βλάχος σπούδασε Αρχιτεκτονική στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο.
Εργάστηκε ως Αρχιτέκτων Μηχανικός έως το 1991, με κύρια δραστηριότητα την μελέτη, επίβλεψη, κατασκευή και ανάπτυξη ιδιωτικών έργων (οικιστικά και επαγγελματικά κτίρια). Από το 1992 ανέλαβε διευθυντικές θέσεις σε θυγατρικές εταιρίες του Ομίλου LAFARGE στην Ελλάδα, στο χώρο του ετοίμου σκυροδέματος και των λατομείων αδρανών υλικών, Διευθύνων Σύμβουλος της HELLAMAT ABEME .
Το 2001 μετακινήθηκε στον Όμιλο Εταιριών ΑΓΕΤ ΗΡΑΚΛΗΣ, (μετά την εξαγορά του από τον Όμιλο LAFARGE), αναλαμβάνοντας διαδοχικά τις θέσεις του Γενικού Διευθυντή Οργανωτικής Ανάπτυξης, Γενικού Διευθυντή Ανθρώπινου Δυναμικού, Γενικού Διευθυντή Επικοινωνίας και Public Affairs.
Από το 2010 συνεργάζεται με ελληνικές και διεθνείς εταιρίες, με εξειδίκευση στο Business Development, Strategy & Implementation.
Διετέλεσε Αντιπρόεδρος του Εθνικού Κέντρου Άμεσης Βοήθειας (ΕΚΑΒ), Γενικός Γραμματέας του Συνδέσμου Ελληνικών Βιομηχανιών Ετοίμου Σκυροδέματος (ΣΕΒΕΣ) και μέλος ΔΣ του Μακεδονικού Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης (ΜΜΣΤ). Είναι μέλος ΔΣ του Κέντρου Εθελοντών Μάνατζερ Ελλάδος (ΚΕΜΕΛ), της Aegean Perlites SA, και του BeyondCSR.

Λίγα λόγια για το ΚΕΜΕΛ:
Το ΚΕΜΕΛ έχει μέλη, ενεργά ή πρώην ανώτατα διευθυντικά στελέχη μεγάλων ελληνικών ή διεθνών εταιρειών, τα οποία διαθέτουν τουλάχιστον 20 έτη εμπειρίας και έχουν διακριθεί για τη διαχειριστική τους ακεραιότητα. Το ΚΕΜΕΛ εστιάζει στη νεανική επιχειρηματικότητα και υποστηρίζει σχετικές συλλογικές πρωτοβουλίες, και η δράση του είναι εθελοντική και ανεξάρτητη από κυβερνητικές αρχές, κόμματα και επιχειρηματικά συμφέροντα.