Χορηγικά προγράμματα και εταιρική κοινωνική υπευθυνότητα

Το σεμινάριο που διοργανώνεται την Δευτέρα 19 Ιουνίου, στις 15.00-19.00, θα παρουσιάσει ο κ. Γεώργιος Βλάχος, Σύμβουλος Επιχειρήσεων, Communication & Public Affairs και μέλος του Κέντρου Εθελοντών Μάνατζερ Ελλάδος (ΚΕΜΕΛ).

Σκοπός του σεμιναρίου είναι η εξοικείωση με τις βασικές έννοιες και ορισμούς, η συνειδητοποίηση της “Ανθρωποκεντρικής Προσέγγισης” και η “απεξάρτηση” από τα στερεότυπα των επιδοτήσεων/επιχορηγήσεων.

Η θεματολογία περιλαμβάνει μεταξύ άλλων, την έννοια, το περιεχόμενο και τη σημασία της Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας και της ΕKE, τη λειτουργία των χορηγιών ως “συνδετικό ιστό” υπευθυνότητας και επιχειρηματικότητας, τη σύλληψη, τον σχεδιασμό, την επίτευξη και την εκτέλεση ενός χορηγικού προγράμματος καθώς και τους κρίσιμους παράγοντες επιτυχίας. Θα ακολουθήσει εργαστήριο με θέμα το χορηγικό πρόγραμμα ως project και πλάνο δρασης (action plan).

Το σεμινάριο διεξάγεται στον χώρο του Social Dynamo (Καρνεάδου 25, Αθήνα, μετρό Ευαγγελισμός) και η συμμετοχή σε αυτό είναι δωρεάν. Για τη συμμετοχή σας, στείλτε το αίτημά σας στο socialdynamo@bodossaki.gr ή καλέστε στο 210 7218726.