Διαδικτυακό Εργαστήριο Συγγραφής Αιτήσεων – Θεσσαλία, Στερεά Ελλάδα, Δυτική Ελλάδα, Ιόνια Νησιά & Αττική

* Οι θέσεις έχουν συμπληρωθεί. Οι ενδιαφερόμενοι έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν το Διαδικτυακό Εργαστήριο Συγγραφής Αιτήσεων που απευθύνεται σε φορείς από Πελοπόννησο, Βόρειο Αιγαίο, Νότιο Αιγαίο & Κρήτη στις 29 Μαρτίου 2023*

Με αφορμή τον 6ο κύκλο του προγράμματος «Σημεία Στήριξης – Μικρές Δωρεές, Μεγάλες Ιδέες» ξεκίνησε η σειρά Εργαστηρίων Συγγραφής Αιτήσεων, με τρία διαδικτυακά και ένα δια ζώσης εργαστήριο, που απευθύνονται σε φορείς που δραστηριοποιούνται σε όλη την Ελλάδα. 

Στόχος του εργαστηρίου με εισηγήτρια την Κωνσταντίνα Παπαδημητρίου είναι να βοηθήσει τους οργανισμούς που θέλουν να καταθέσουν αίτηση στο πρόγραμμα, να προετοιμάσουν την πρότασή τους, δίνοντας πρακτικές συμβουλές και καθοδήγηση στο σχεδιασμό και στη συγγραφή της πρότασης.

Το εργαστήριο περιλαμβάνει:

  • Μία ολοκληρωμένη δομή πρότασης χρηματοδότησης
  • Σχεδιασμός προϋπολογισμού
  • Συμβουλές για μία επιτυχημένη πρόταση
  • Συνηθισμένα λάθη και πώς να τα αποφύγετε

Το εργαστήριο αφορά κατά προτεραιότητα φορείς που δραστηριοποιούνται σε Θεσσαλία, Στερεά Ελλάδα, Δυτική Ελλάδα, Ιόνια Νησιά και Αττική, χωρίς όμως να περιορίζεται σε αυτούς. Η συμμετοχή σε αυτό είναι δωρεάν. Εγγραφείτε έως και την Δευτέρα 20 Μαρτίου 2023.

Περισσότερα για το πρόγραμμα «Σημεία Στήριξης – Μικρές Δωρεές, Μεγάλες Ιδέες», τη δημόσια πρόσκληση και την αίτηση συμμετοχής βρίσκονται εδώ.