Συνεδρίες συμβουλευτικής σε νομικά-φορολογικά θέματα

Tα νομικά-φορολογικά θέματα, είναι ένας από τους άξονες πάνω στους οποίους το Social Dynamo προσφέρει δωρεάν συμβουλευτική σε μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς και άτυπες ομάδες πολιτών που επιθυμούν να αποκτήσουν νομική μορφή. Την Τρίτη 24 Απριλίου, από τις 17:00 έως τις 19.00, συνεργάτες μας από το δικηγορικό γραφείο Vounatsos Attorneys απαντούν σε σχετικά σας ερωτήματα, στο πλαίσιο της ευγενικής τους υποστήριξης στο Social Dynamo, μέσω τριών 40λεπτων συνεδριών συμβουλευτικής σε ΜΚΟ και άτυπες ομάδες πολιτών.

Πώς θα κλείσετε ραντεβού:
Μπορείτε να κλείσετε ένα ραντεβού διάρκειας έως 40 λεπτών, στέλνοντας το ονοματεπώνυμό σας, την ιδιότητά σας, τον φορέα/ομάδα που εκπροσωπείτε και τα ακριβή ερωτήματα που θέλετε να απευθύνετε, στο socialdynamo@bodossaki.gr. Εναλλακτικά, καλέστε στο 210 3428087.
Τα ακριβή ερωτήματα θα πρέπει να συνοδεύονται από υλικό που θα πρέπει να έχουν υπόψη οι συνεργάτες μας (π.χ. καταστατικό κλπ) και αποτελούν απαραίτητη προϋπόθεση για το κλείσιμο των ραντεβού.

Πού και πότε:
Στον συνεργατικό χώρο του Social Dynamo στο Σεράφειο δήμου Αθηναίων στον 2ο όροφο, Πειραιώς και Πέτρου Ράλλη (στάση μετρό Κεραμεικός), την Τρίτη 24 Απριλίου από τις 17.00 έως τις 19.00.

Λίγα λόγια για τους συνεργάτες μας:
Το δικηγορικό γραφείο Vounatsos Attorneys δραστηριοποιείται από το 1930. Η συστηματική – από το 1975 – ενασχόλησή του με τα προβλήματα της ομογένειας και η νομική υποστήριξη των Ελλήνων του εξωτερικού σε θέματα αστικής και περουσιακής φύσης, εμπλουτίζεται πλέον από την εξειδικευμένη γνώση των συνεργατών του σε φορολογικό και εμπορικό δίκαιο, αλλά και την κάλυψη των υπόλοιπων κλάδων του δικαίου, μέσω ενός διευρυμένου δικτύου συνεργαζόμενων δικηγορικών γραφείων στην Ελλάδα.