Εργαστήριο Συγγραφής Αιτήσεων για το Πρόγραμμα PREVENT – Αθήνα

Με αφορμή την έναρξη του προγράμματος “Preventing gender-based violence and violence against children” (PREVENT)  ξεκινάει σειρά Εργαστηρίων Συγγραφής Αιτήσεων, που απευθύνονται σε φορείς που δραστηριοποιούνται σε όλη την Ελλάδα.  Στόχος του εργαστηρίου, με εισηγήτρια την Ειρήνη Ανδριώτη, είναι να βοηθήσει τους οργανισμούς που θέλουν να καταθέσουν αίτηση στο πρόγραμμα να προετοιμάσουν την πρότασή τους, μέσω πρακτικών συμβουλών και καθοδήγησης στον σχεδιασμό και στη συγγραφή της.

Την ίδια ημέρα θα προηγηθεί η παρουσίαση της πρόσκλησης από την Ομάδα Διαχείρισης του προγράμματος.

Πού και πότε
Το εργαστήριο, που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 5 Ιουνίου στις 13.00 – 16.00, στο Πολιτιστικό Κέντρο του Μουσείου Μπενάκη (Πειραιώς 138 & Ανδρονίκου), Αθήνα.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν.
Προθεσμία εγγραφής έως τις 31 Μαΐου. 

Πώς μπορώ να συμμετάσχω
Για να συμμετάσχετε στο εργαστήριο παρακαλούμε πατήστε «Συμμετοχή», επιλέξτε την ημερομηνία του εργαστηρίου και συμπληρώστε τη σχετική φόρμα. Η επιβεβαίωση της συμμετοχής σας θα γίνει το συντομότερο δυνατό. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να μας καλέσετε στο 210 0107764. 

Το PREVENT συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση μέσω του προγράμματος Citizens, Equality, Rights and Values(CERV) ξεκίνησε το 2021, στο πλαίσιο του Tαμείου της Ευρωπαϊκής Ένωσης για Δικαιοσύνη, Δικαιώματα και Αξίες, για την περίοδο 2021-2027. Διαβάστε περισσότερα για το πρόγραμμα CERV.


Με τη χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Οι απόψεις και οι γνώμες που διατυπώνονται εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών και δεν αντιπροσωπεύουν κατ’ανάγκη τις απόψεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης ή της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Η Ευρωπαϊκή Ένωση και η Ευρωπαϊκή Επιτροπή δεν μπορούν να θεωρηθούν υπεύθυνοι για τις εκφραζόμενες απόψεις.