Εταιρική Επικοινωνία

Στόχος του σεμιναρίου είναι να μάθουν οι συμμετέχοντες να γράφουν επαγγελματικά κείμενα που εστιάζουν στο ζητούμενο. Η εκπαίδευση θα τους βοηθήσει να κατανοήσουν και να εφαρμόζουν τις βασικές αρχές της αποτελεσματικής επικοινωνίας σε κάθε είδος κειμένου που θα γράφουν στο εξής. Το σεμινάριο γίνεται διαδραστικά, με τη συμμετοχή των εκπαιδευομένων. Με την ολοκλήρωση του σεμιναρίου, οι συμμετέχοντες θα έχουν καταλάβει πώς θα γράφουν κείμενα τα οποία θα επικοινωνούν το μήνυμα ξεκάθαρα, θα είναι καλογραμμένα και θα κερδίσουν την προσοχή των παραληπτών οι οποίοι “βομβαρδίζονται” καθημερινά από ένα κυκεώνα πληροφοριών.

Πού και πότε

Το σεμινάριο διεξάγεται στον συνεργατικό χώρο του Social Dynamo, στο Σεράφειο δήμου Αθηναίων (Πειραιώς & Πέτρου Ράλλη, 2ος όροφος, στάση μετρό Κεραμεικός/Πετράλωνα), τη Δευτέρα, 22 Απριλίου, 15.00 – 17.00. Η συμμετοχή σε αυτό είναι δωρεάν.

Πώς μπορώ να συμμετάσχω:
Για να συμμετάσχετε στο σεμινάριο, παρακαλούμε πατήστε «Συμμετοχή», επιλέξτε την ημερομηνία του σεμιναρίου και συμπληρώστε τη σχετική φόρμα. Η επιβεβαίωση της συμμετοχής σας θα γίνει το συντομότερο δυνατό. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να μας καλέσετε στο 210 3428087.

Λίγα λόγια για την PwC

Στην PwC, στόχος μας είναι η δημιουργία κλίματος εμπιστοσύνης στην κοινωνία και η επίλυση σημαντικών προβλημάτων. Είμαστε ένα δίκτυο εταιρειών σε 158 χώρες με περισσότερα από 250.000 στελέχη που δεσμεύονται να παραδίδουν ποιοτικό έργο στις ελεγκτικές, φορολογικές και συμβουλευτικές υπηρεσίες που αναλαμβάνουν. Πείτε μας τι έχει αξία για σας και μάθετε ακόμα περισσότερα στην ιστοσελίδα μας www.pwc.com.

Η εισηγήτρια

Η Βίβιαν Τσαμαδού είναι Senior Manager στην PwC Ελλάδος από το 2007. Έχει εργασθεί ως υπεύθυνη επικοινωνίας σε ένα ευρύ φάσμα εταιρειών στην Ελλάδα και στις ΗΠΑ, όπως η Παγκόσμια Τράπεζα, η Microsoft και η Intracom. Είναι απόφοιτος Αρσακείου, πτυχιούχος BA Language & Foreign Studies από το University of Maryland και ΜΑ από το American University. Μιλάει έξι γλώσσες και διαθέτει εκτενή εμπειρία ως εκπαιδεύτρια επαγγελματικής επικοινωνίας στα Αγγλικά και στα Ελληνικά, καθώς και motivational speaker.