Συνεδρίες συμβουλευτικής σε νομικά ζητήματα

Οι θεματικές, τις οποίες θα καλύψουν οι συγκεκριμένες συνεδρίες, αφορούν ζητήματα εταιρικού δικαίου και ειδικότερα τη διαδικασία σύστασης ΑΜΚΕ, συλλόγων, σωματείων και εν γένει μη κερδοσκοπικών εταιριών, συμβουλές επί της διαμορφώσεως του καταστατικού τους, των εσωτερικών και εξωτερικών σχέσεων των εταίρων και δη ζητήματα ευθύνης μελών ΔΣ, υποχρεώσεις ασφάλισης καθώς και ζητήματα που έγκεινται του φορολογικού δικαίου όπως και συμβουλές σε ζητήματα προστασίας προσωπικών δεδομένων.

Πού και πότε
Η συμβουλευτική διεξάγεται στον συνεργατικό χώρο του Social Dynamo (Σεράφειο δήμου Αθηναίων, Πειραιώς & Πέτρου Ράλλη, 2ος όροφος, στάση μετρό Κεραμεικός) την Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου, 17.00-19.00.

Λίγα λόγια για το δικηγορικό γραφείο Σταματόπουλος Ευτυχίδου

H εταιρία συστάθηκε το 1952 από τον Γεώργιο Σταματόπουλο. Σήμερα, εταίροι της είναι ο γιος του, Φώτιος Σταματόπουλος και η Θέμις Ευτυχίδου. Η εταιρία εδρεύει σε δύο χώρες και τρείς πόλεις: στην Αθήνα, στην Κομοτηνή και στη Λευκωσία Κύπρου. Το έργο της συμπληρώνουν σημαντικοί συνεργάτες μας στην Αυστρία, την Κύπρο, το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Γαλλία και την Τουρκία. Η ειδίκευση και οι τομείς εργασίας μας αφορούν επιχειρήσεις, μικρομεσαίες επιχειρήσεις, μεγάλους οργανισμούς καθώς και ιδιώτες που επιθυμούν να αρχίσουν μια επιχείρηση. Οποιεσδήποτε κι αν είναι οι νομικές ανάγκες τους, η ομάδα της είναι εδώ να τους υποστηρίξει. Ο πρωταρχικός της στόχος είναι να διασφαλίσουν ότι ο νόμος είναι εύκολα εφαρμόσιμος για όλους τους πελάτες της.