Συνεργάτες μας από το δικηγορικό γραφείο StamatopoulosEftychidou θα βρίσκονται στον χώρο του Social Dynamo τη Δευτέρα 12 Ιουνίου από τις 15.00 έως τις 17.00, για να απαντήσουν σε ερωτήματά σας που αφορούν νομικά ζητήματα, στο πλαίσιο υπηρεσιών δωρεάν συμβουλευτικής που προσφέρουμε σε μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς και άτυπες ομάδες πολιτών.

Το δικηγορικό γραφείο StamatopoulosEftychidou ιδρύθηκε από τον Γεώργιο Σταματόπουλο το 1952 και προσφέρει νομικές υπηρεσίες στο εταιρικό και εμπορικό δίκαιο, το δίκαιο πληροφορικής, ηλεκτρονικών επικοινωνιών και τεχνολογιών διαδικτύου, το αστικό, οικογενειακό και κληρονομικό δίκαιο, το διοικητικό δίκαιο, το δίκαιο μεταφορών και συνεδριακού τουρισμού, καθώς επίσης και σε ζητήματα δικαίου ανταγωνισμού. Το δικηγορικό γραφείο StamatopoulosEftychidou αποφάσισε την pro bono συμμετοχή του στο πρόγραμμα του Social Dynamo, με γνώμονα την ανθρωπιστική του συνείδηση ως προς τα σύγχρονα κοινωνικά προβλήματα και την ηθική και επαγγελματική του υποχρέωση.

Για να κλείσετε ραντεβού, μπορείτε να στείλετε το αίτημά σας στο socialdynamo@bodossaki.gr ή να καλέσετε στο 210 7218726.