Σεμινάριο The Volunteering People

Η ομάδα της Ethelon σας περιμένει στο Social Dynamo για ένα εκπαιδευτικό σεμινάριο που αφορά τους τρόπους προσέλκυσης και διαχείρισης εθελοντών, τη Δευτέρα 3 Απριλίου 2017 και ώρες 16.00-18.00. Στο σεμινάριο θα παρουσιαστούν οι τακτικές και οι υπηρεσίες που πρσφέρονται στις ΜΚΟ και στις άτυπες ομάδες εθελοντών, προκειμένου να βρουν εθελοντές που μοιράζονται το ίδιο όραμα με τον οργανισμό τους και τα κίνητρα που έχουν για τη συμμετοχή τους σε εθελοντικές θέσεις, καθώς και τους διάφορους τύπους εθελοντών. Επίσης, θα αναλυθεί το “μονοπάτι” του εθελοντή μέσα στον οργανισμό και θα συζητηθούν τρόποι ανάπτυξης και προσωπικής εξέλιξής του.

Παράλληλα, θα γίνει παρουσίαση του e-book “Διαχείριση εθελοντών: ένα ταξίδι με 13 βήματα” που δημιουργήθηκε στο πλαίσιο του Προγράμματος των EEA Grants “Είμαστε όλοι Πολίτες”, του οποίου διαχειριστής επιχορήγησης ήταν το Ίδρυμα Μποδοσάκη, καθώς επίσης και του οργανισμού ethelon και των τρόπων με τους οποίους μπορεί να στηρίξει ομάδες της κοινωνίας των πολιτών.

Εισηγητές του σεμιναρίου είναι η κα Ειρήνη Κρούσκου, Corporate Volunteering Programs Director and Head of Volunteers’ Coordination, η κα Σύλβια Κοτρώτσου, Community and NGO Partnerships Manager, και ο κ. Κωσταπάνος Μηλιαρέσης, General Director and Co-Founder.

Η συμμετοχή στο σεμινάριο είναι δωρεάν. Για να τη δηλώσετε, στείλτε το αίτημά σας στο socialdynamo@bodossaki.gr ή καλέστε στο 210 7218726.