Συνεδρίες συμβουλευτικής σε θέματα ανάπτυξης προσωπικού

Η προσέλκυση των σωστών ανθρώπων στη σωστή θέση ενός οργανισμού – είτε πρόκειται για στελέχη είτε για εθελοντές – είναι μόνο το πρώτο βήμα μίας διαδρομής που συνδέει την επαγγελματική εξέλιξη του ατόμου με τους στόχους και το όραμα του οργανισμού.

Η κα Σκόνδρα, σταθερή μας συνεργάτιδα από το Κέντρο Εθελοντών Μάνατζερ Ελλάδος, θα απαντήσει στο πλαίσιο τριών 40λεπτων ραντεβού με εκπροσώπους ΜΚΟ, κοινωνικών επιχειρήσεων και άτυπων ομάδων πολιτών με κοινωφελή δράση, σε ερωτήματα όπως:

  • Γιατί είναι σημαντική η συνεχής ανάπτυξη ενός στελέχους της ομάδας μας;
  • Με ποιους τρόπους, τεχνικές και κανάλια μπορεί να επιτευχθεί;
  • Θα πρέπει να καταρτίζεται μία στρατηγική εκπαίδευσης, σε ποιους απευθύνεται και κάθε πότε πρέπει να ανανεώνεται;
  • Υπάρχει «ταβάνι» στην ανάπτυξη ενός μέλους της ομάδας μας και αν φτάσει εκεί τότε πώς μπορούμε να το διακρίνουμε και να το αντιμετωπίσουμε;
  • Τι σημαίνει εξέλιξη εντός ενός συγκεκριμένου ρόλου και τι εντός του οργανισμού;

Πού και πότε:

Η συμβουλευτική διεξάγεται στον συνεργατικό χώρο του Social Dynamo (Σεράφειο δήμου Αθηναίων, Πειραιώς & Πέτρου Ράλλη, 2ος όροφος, στάση μετρό Κεραμεικός/Πετράλωνα) την Πέμπτη 25 Οκτωβρίου, στις 16.00 – 18.00 .
Η παροχή συμβουλευτικής είναι δωρεάν.

Πώς θα κλείσετε ραντεβού:

Για να κλείσετε ραντεβού, πατήστε «Συμμετοχή» και συμπληρώστε τα στοιχεία που απαιτούνται. Στο πεδίο «Σύντομη περιγραφή φορέα» παρακαλούμε παραθέστε τα συγκεκριμένα ερωτήματα που θέλετε να απευθύνετε στην κα Σκόνδρα. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν μαζί με το αίτημά τους να στείλουν συνοδευτικό υλικό το οποίο μπορεί να υποστηρίξει τις συνεδρίες, όπως περιγραφές θέσεων εργασίας/εθελοντικές, πλάνο εκπαίδευσης, φόρμα αξιολόγησης, κλπ στο socialdynamo@bodossaki.gr. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να μας καλέσετε στο 210 3428087.

Λίγα λόγια για την κα. Σκόνδρα:

H κυρία Eλένη Σκόνδρα, έχει διεθνείς σπουδές στους τομείς του μάρκετινγκ και επικοινωνίας, καθώς και διπλώματα σε Executive Business and Life Coaching. ‘Έχει διατελέσει υψηλόβαθμο στέλεχος μεγάλων επιχειρήσεων σε θέσεις μάρκετινγκ και ανάπτυξης αγοράς, κυρίως στο εξωτερικό αλλά και στην Ελλάδα. Εδώ και πολλά χρόνια ασχολείται με τον εθελοντισμό και σαν ιδρυτικό μέλος του ΚΕΜΕΛ (Κέντρο Εθελοντών Μάνατζερ Ελλάδος), έχει προσφέρει πολλά στην υποστήριξη των νέων, σε θέματα επιχειρηματικότητας. Ειδικά, τα τελευταία έξι χρόνια, δραστηριοποιείται με το mentoring και το coaching, με εστίαση στις ανάγκες επιχειρηματιών, στελεχών επιχειρήσεων και θέματα επαγγελματικής ικανοποίησης. Συνεργάζεται ως coach και μέντωρ, σε νέους επιχειρηματίες με το Innovathens, Orange Grove και το ALBA (Venture Garden). Είναι μέλος σε Διοικητικά Συμβούλια επιχειρήσεων και φιλανθρωπικών οργανώσεων. Ακόμη, από το 2017 είναι coach του προσωπικού του Orange Grove και μελών της Ολλανδικής Πρεσβείας.

Λίγα λόγια για το ΚΕΜΕΛ:

Το ΚΕΜΕΛ έχει μέλη, ενεργά ή πρώην ανώτατα διευθυντικά στελέχη μεγάλων ελληνικών ή διεθνών εταιρειών, τα οποία διαθέτουν τουλάχιστον 20 έτη εμπειρίας και έχουν διακριθεί για τη διαχειριστική τους ακεραιότητα. Το ΚΕΜΕΛ εστιάζει στη νεανική επιχειρηματικότητα και υποστηρίζει σχετικές συλλογικές πρωτοβουλίες, και η δράση του είναι εθελοντική και ανεξάρτητη από κυβερνητικές αρχές, κόμματα και επιχειρηματικά συμφέροντα.