Συμβουλευτική για την σύνταξη αιτήσεων χρηματοδότησης

Η συμβουλευτική ασχολείται με θέματα αξιολόγησης αιτήσεων χρηματοδότησης που απευθύνονται σε Ιδρύματα και θεσμικούς φορείς. Θα διεξαχθεί με τη μορφή 30λεπτων ραντεβού και θα επιτρέψει σε οργανώσεις που έχουν συντάξει μία πρόταση να λάβουν μία επαγγελματική γνώμη πάνω σε αυτή ή σε οργανώσεις που έχουν υπ’όψιν μία πρόσκληση και θέλουν να υποβάλλουν αίτηση, να λάβουν κάποιες κατευθυντήριες γραμμές.

Η συμβουλευτική διεξάγεται στον χώρο του Social Dynamo (Καρνεάδου 25, Αθήνα, μετρό Ευαγγελισμός) την Πέμπτη 29/6 15:00-17:00. Για να κλείσετε ένα 30λεπτο ραντεβού, μπορείτε να στείλετε το αίτημά σας στο socialdynamo@bodossaki.gr ή να καλέσετε στο 210 7218726. Σε περίπτωση που θέλετε να εξετάσετε συγκεκριμένη σχετική δημόσια πρόσκληση ή τυχόν δική σας συμπληρωμένη αίτηση, παρακαλούμε να την αποστείλετε εγκαίρως μαζί με το αίτημα για ραντεβού.

Την συμβουλευτική αυτή θα προσφέρουν η Dr. Jennifer Clarke, Συντονίστρια Προγραμμάτων Ενδυνάμωσης ΜΚΟ και ο Βλάσης Αδρακτάς, Διαχειριστής Προγραμμάτων στο Ίδρυμα Μποδοσάκη.

Η Jennifer Clarke, PhD, είναι Συντονίστρια Προγραμμάτων Ενδυνάμωσης ΜΚΟ στο Ίδρυμα Μποδοσάκη και διαθέτει 19 χρόνια εμπειρίας στο “capacity building” στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Είναι κοινωνιολόγος και κάτοχος PhD από το Πανεπιστήμιο του Kent, κάτοχος ΜΑ από το Université Libre de Bruxelles και ΒΑ από το Πανεπιστήμιο του Cambridge.

Ο Βλάσης Αδρακτάς είναι Διαχειριστής Προγραμμάτων στο Ίδρυμα Μποδοσάκη και ασχολείται με τη διαχείριση δωρεών και το capacity building ΜΚΟ. Έχει ασχοληθεί με τη διαχείριση δωρεών και τη συμβουλευτική στον κοινωνικό, φιλανθρωπικό και πολιτιστικό τομέα και είναι επίσης μέλος της Επιτροπής Επιλογής του Orange Grove. Είναι κάτοχος MSc από το Πανεπιστήμιο Bocconi και ΒΑ από το Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος.