Συνεδρίες συμβουλευτικής για αιτήσεις χρηματοδότησης προς ιδρύματα

Στο πλαίσιο των συνεδριών «Αιτήσεις χρηματοδότησης προς ιδρύματα», η Βάλια Φράγκου θα προσφέρει υποστηρικτικές συμβουλές σε θεματικές όπως:

  • Σαφήνεια περιγραφής του προς χρηματοδότηση Έργου και συνάφεια στόχων, δράσεων και ωφελούμενης ομάδας.
  • Στοιχεία κοινωνικής καινοτομίας και διαφορές με παρόμοια προγράμματα.
  • Προσδοκώμενα αποτελέσματα του Έργου και πώς αυτά εντάσσονται στη μεσοπρόθεσμη και μακροπρόθεσμη στρατηγική του οργανισμού.
  • Απασχόληση κατάλληλου προσωπικού (αρμοδιότητες, είδος απασχόλησης) για την επίτευξη των προσδοκώμενων αποτελεσμάτων.
  • Ποσοτικοποίηση του κοινωνικού αντικτύπου.
  • Αξιολόγηση του προϋπολογισμού του Έργου και συσχετισμός με αυτόν του οργανισμού.
  • Βιωσιμότητα του Έργου και πώς αυτή συνδέεται με τη στρατηγική βιωσιμότητας του οργανισμού.
  • Ανάπτυξη συνεργασιών για την υλοποίηση του Έργου, τη διάχυση των αποτελεσμάτων του ή/και τη μεγιστοποίηση του κοινωνικού του αντικτύπου.

Πού και πότε
Η συμβουλευτική διεξάγεται στον συνεργατικό χώρο του Social Dynamo (Σεράφειο δήμου Αθηναίων, Πειραιώς & Πέτρου Ράλλη, 2ος όροφος, στάση μετρό Κεραμεικός) την Πέμπτη 28 Νοεμβρίου, 17.00-19.00.

Λίγα λόγια για τη Βάλια Φράγκου

Η Βάλια Φράγκου κατέχει Business Bachelor στα Χρηματοοικονομικά, MBA στον τομέα της Επιχειρηματικότητας και Μεταπτυχιακό στον τομέα της Διοίκησης μη Κερδοσκοπικών Οργανισμών. Τα τελευταία 8 χρόνια έχει συνεργαστεί με Κοινωφελή Ιδρύματα δίνοντας έμφαση στον στρατηγικό σχεδιασμό. Έχει αξιολογήσει πάνω από 600 αιτήματα δωρεάς από μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς και υλοποιήσει περί τις 200 δωρεές. Στα πλαίσια αξιολόγησης αιτημάτων και υλοποίησης δωρεών, έχει προσφέρει υπηρεσίες ενδυνάμωσης και ανάπτυξης ικανοτήτων σε 200 οργανισμούς. Τα ενδιαφέροντά της επικεντρώνονται σε θέματα στρατηγικής και καταλυτικής φιλανθρωπίας. Μέσω του mentoring επιθυμεί την ενδυνάμωση οργανισμών με στόχο την μακροπρόθεσμη βιωσιμότητά τους και τη μεγιστοποίηση του κοινωνικού τους αντικτύπου.