Συμβουλευτική σε αρχές Βασικής Οικονομικής Διαχείρισης

Κλείστε ραντεβού με έμπειρους επαγγελματίες στο πλαίσιο της υπηρεσίας δωρεάν συμβουλευτικής που προσφέρει το Social Dynamo σε μη κερδοσκοπικές οργανώσεις και ομάδες πολιτών. Την Τετάρτη 5 Απριλίου από τις 16.00 έως τις 18.00, ο κ. Μπάμπης Λιάπης από το ΚΕΜΕΛ (Κέντρο Εθελοντών Μάνατζερ Ελλάδος), παρέχει συμβουλευτική σε θέματα οικονομικά, διοίκησης και logistics, και δέχεται σχετικά ερωτήματά σας που αφορούν εσωτερικές διαδικασίες και καταστατικά.

Το ΚΕΜΕΛ έχει μέλη, ενεργά και πρώην ανώτατα διευθυντικά στελέχη μεγάλων ελληνικών ή διεθνών εταιρειών, τα οποία έχουν τουλάχιστον 20 χρόνια εμπειρίας και έχουν διακριθεί για τη διαχειριστική ακεραιότητά τους. Το ΚΕΜΕΛ εστιάζει στη νεανική επιχειρηματικότητα, υποστηρίζει σχετικές συλλογικές πρωτοβουλίες και η δράση του είναι εθελοντική και ανεξάρτητη από κυβερνητικές αρχές, κόμματα και επιχειρηματικά συμφέροντα. Περισσότερα για το ΚΕΜΕΛ μπορείτε να δείτε εδώ.

Για να κλείσετε και εσείς ραντεβού, στείλτε το αίτημά σας στο socialdynamo@bodossaki.gr ή καλέστε στο 210 7218726. Τηρείται σειρά προτεραιότητας.