Συμβουλευτική σε νομικά ζητήματα

Οι θεματικές τις οποίες θα καλύψουν οι συγκεκριμένες ατομικές συνεδρίες, αφορούν σε ζητήματα εταιρικού δικαίου και ειδικότερα στη διαδικασία σύστασης ΑΜΚΕ, συλλόγων, σωματείων και εν γένει μη κερδοσκοπικών εταιριών, συμβουλές επί της διαμορφώσεως του καταστατικού τους, των εσωτερικών και εξωτερικών σχέσεων των εταίρων και δη ζητήματα ευθύνης μελών της Διοίκησης, υποχρεώσεις ασφάλισης καθώς και ζητήματα που έγκεινται του φορολογικού δικαίου όπως και συμβουλές σε ζητήματα προστασίας προσωπικών δεδομένων.

Πού και πότε

 Η συμβουλευτική θα πραγματοποιηθεί online την Τρίτη 31 Μαΐου, 15.00 – 17.00.

Πώς θα κλείσετε ραντεβού

  1. Για να κλείσετε ραντεβού,πατήστε «Συμμετοχή», επιλέξτε την ημερομηνία της συνεδρίας και συμπληρώστε τη σχετική φόρμα.
  2. Στο πεδίο «Σύντομη περιγραφή φορέα» παρακαλούμε παραθέστε τα συγκεκριμένα ερωτήματα που θέλετε να απευθύνετε στους συνεργάτες μας, προκειμένου να είναι έγκυρο το αίτημά σας. Τα συγκεκριμένα ερωτήματα είναι απαραίτητα για να γίνει δεκτό το αίτημά σας.
  3. Σε περίπτωση που χρειάζεται υποστηρικτικό υλικό για την προετοιμασία συνεδριών (π.χ. καταστατικό), μπορείτε να μας το αποστείλετε στο socialdynamo@bodossaki.gr.  Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να μας καλέσετε στο 210 3221287.

Λίγα λόγια για το δικηγορικό γραφείο StamatopoulosEftychidou (SE)

Το γραφείο συστάθηκε το 1952 από τον Γεώργιο Σταματόπουλο και σήμερα πλέον, εταίροι της είναι ο γιος του, Φώτιος Σταματόπουλος και η Θέμις Ευτυχίδου. Η εταιρία μας εδρεύει σε δύο χώρες: στην Αθήνα και στη Λευκωσία Κύπρου. Το έργο μας συμπληρώνουν σημαντικοί συνεργάτες στην Αυστρία, την Κύπρο, το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Γαλλία και την Τουρκία. Η ειδίκευση μας αφορά σε συμβουλές προς επιχειρήσεις και εταιρείες, διεθνείς οργανισμούς καθώς και ιδιώτες που επιθυμούν να επενδύσουν στην Ελλάδα. Οποιεσδήποτε κι αν είναι οι νομικές ανάγκες, η ομάδα μας έχει όλο την απαράιτητη εμπειρία για να τις υποστηρίξει, με πρωταρχικό στόχο τη διασφάλιση των συμφερόντων των πελατών μας και τη δυναμική τους εξέλιξη στην Ελληνική και διεθνή αγορά.

Λίγα λόγια για τη Μαρία Πέτσα

Η Μαρία Εμμανουέλα Πέτσα είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής Αθηνών και συνεργάτης του γραφείου StamatopoulosEftychidou. Ειδικεύεται σε ζητήματα εταιρικού δικαίου και επίλυσης διαφορών με εμπειρία στην διαχείριση σωματείων. Μιλά άριστα αγγλικά και γαλλικά.