Συμβουλευτική σε θέματα επικοινωνίας

Την Παρασκευή 26 Μαίου, το Social Dynamo υποδέχεται ξανά το ΚΕΜΕΛ (Κέντρο Εθελοντών Μάνατζερ Ελλάδος), στο πλαίσιο της υπηρεσίας δωρεάν συμβουλευτικής που παρέχει σε μη κερδοσκοπικές οργανώσεις, κοινωνικές επιχειρήσεις και άτυπες ομάδες πολιτών. Από τις 16.00 έως τις 18.00, ο κ. Δημήτρης Παξιμάδης, μέλος του ΚΕΜΕΛ και τέως Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της OgilvyOne, απαντά σε ερωτήματά σας που σχετίζονται με την επικοινωνία.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο ενός 30λεπτου ραντεβού, ένας οι περισσότεροι εκπρόσωποι από την οργάνωση ή την κοινωνική σας επιχείρηση, μπορείτε να απευθύνετε ερωτήματα που αφορούν θέματα διαφήμισης, προώθησης του σκοπού σας, one2one marketing, θέματα περιεχομένου της ιστοσελίδας ή του newsletter σας, καθώς και προώθηση του merchandise σας. Επίσης, μπορείτε να ερευνήσετε από κοινού πώς αυτά τα θέματα εμπλέκονται με και επηρεάζουν το επιχειρηματικό σας μοντέλο.

Το ΚΕΜΕΛ έχει μέλη, ενεργά ή πρώην ανώτατα διευθυντικά στελέχη μεγάλων ελληνικών ή διεθνών εταιρειών, τα οποία διαθέτουν τουλάχιστον 20 έτη εμπειρίας και έχουν διακριθεί για τη διαχειριστική τους ακεραιότητα. Το ΚΕΜΕΛ εστιάζει στη νεανική επιχειρηματικότητα και υποστηρίζει σχετικές συλλογικές πρωτοβουλίες, και η δράση του είναι εθελοντική και ανεξάρτητη από κυβερνητικές αρχές, κόμματα και επιχειρηματικά συμφέροντα. Περισσότερα για το ΚΕΜΕΛ μπορείτε να δείτε εδώ.

Για να κλείσετε το δικό σας ραντεβού, στείλτε το αίτημά σας στο socialdynamo@bodossaki.gr ή καλέστε στο 210 7218726. Τηρείται σειρά προτεραιότητας.