Συμβουλευτική σε θέματα επικοινωνίας και μάρκετινγκ

Το ΚΕΜΕΛ (Κέντρο Εθελοντών Μάνατζερ Ελλάδας), θα βρίσκεται στο Social Dynamo και αυτόν τον μήνα, την Τετάρτη 17 Ιανουαρίου, 16.00-18.00, απαντώντας σε θέματα ΜΚΟ και άτυπων ομάδων πολιτών, που αφορούν τη θεματική της επικοινωνίας και του μάρκετινγκ. Συγκεκριμένα, η κα Ελένη Σκόνδρα, θα απαντά στο πλαίσιο 40λεπτων ραντεβού σε θέματα που σχετίζονται μεταξύ άλλων με:

– επικοινωνία με ΜΜΕ
– επικοινωνία με χορηγούς, δωρητές, χρηματοδότες
– branding και θέματα λογότυπου
– προβολή μέσω ιστοσελίδας

Πού και πότε:
Οι συνεδρίες διεξάγονται στον χώρο του Social Dynamo (Καρνεάδου 25, Αθήνα, μετρό Ευαγγελισμός), την Τετάρτη 17 Ιανουαρίου, 16:00-18:00.

Πώς θα συμμετάσχετε:
Για να κλείσετε το ραντεβού σας, σας καλούμε να στείλετε το αίτημά σας στο socialdynamo@bodossaki.gr, αναφέροντας την οργάνωση/ομάδα πολιτών που εκπροσωπείτε, την ιδιότητά σας σε αυτήν, τα στοιχεία επικοινωνίας σας και τα συγκεκριμένα ζητήματα που έχετε προς συζήτηση, συνοδευόμενα από σχετικό υλικό (π.χ. στρατηγική επικοινωνίας, λογότυπο, δελτία τύπου, επιστολές προς δωρητές, κλπ). Οι συνεδρίες παρέχονται δωρεάν στο πλαίσιο υπηρεσιών επιμόρφωσης και επαγγελματικής υποστήριξης που προσφέρει το Social Dynamo σε μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς και άτυπες ομάδες πολιτών.

Λίγα λόγια για την κα Σκόνδρα:

H Eλένη Σκόνδρα, έχει διεθνείς σπουδές στους τομείς του μάρκετινγκ και επικοινωνίας, καθώς και διπλώματα Coaching. ‘Έχει διατελέσει υψηλόβαθμο στέλεχος μεγάλων επιχειρήσεων σε θέσεις μάρκετινγκ και ανάπτυξης αγοράς, κυρίως στο εξωτερικό αλλά και στην Ελλάδα.

Εδώ και πολλά χρόνια ασχολείται με τον εθελοντισμό και σαν ιδρυτικό μέλος του ΚΕΜΕΛ (Κέντρο Εθελοντών Μάνατζερ Ελλάδος), έχει προσφέρει πολλά στην υποστήριξη των νέων, σε θέματα επιχειρηματικότητας. Ειδικά, τα τελευταία πέντε χρόνια, αφιερώνει πολύ χρόνο τόσο στο μέντορινγκ όσο και στο coaching, με εστίαση στις ανάγκες επιχειρηματιών, στελεχών επιχειρήσεων και θέματα επαγγελματικής ικανοποίησης. Συνεργάζεται σαν coach και μέντωρ, σε νέους επιχειρηματίες με το Innovathens, Orange Grove και το ALBA (Venture Garden).