Συνεδρίες συμβουλευτικής σε marketing και branding

Την Τετάρτη 7 Ιουνίου, το Social Dynamo υποδέχεται ξανά το ΚΕΜΕΛ (Κέντρο Εθελοντών Μάνατζερ Ελλάδος), στο πλαίσιο της υπηρεσίας δωρεάν συμβουλευτικής που παρέχει σε μη κερδοσκοπικές οργανώσεις, κοινωνικές επιχειρήσεις και άτυπες ομάδες πολιτών. Από τις 16.00 έως τις 18.00, η κα Ελένη Σκόνδρα, μέλος του ΚΕΜΕΛ, απαντά σε ερωτήματά σας που σχετίζονται με τo marketing και το branding της μη κυβερνητικής σας οργάνωσης, στο πλαίσιο ενός 30λεπτου ραντεβού.

Λίγα λόγια για την Ελένη Σκόνδρα

H Eλένη Σκόνδρα, έχει διεθνείς σπουδές στους τομείς του Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας, καθώς και διπλώματα Coaching. Έχει διατελέσει υψηλόβαθμο στέλεχος μεγάλων επιχειρήσεων σε θέσεις μάρκετινγκ και ανάπτυξης αγοράς, κυρίως στο εξωτερικό αλλά και στην Ελλάδα. Εδώ και πολλά χρόνια ασχολείται με τον εθελοντισμό και σαν ιδρυτικό μέλος του ΚΕΜΕΛ (Κέντρο Εθελοντών Μάνατζερ Ελλάδος) και έχει προσφέρει πολλά στην υποστήριξη των νέων σε θέματα επιχειρηματικότητας. Ειδικά, τα τελευταία πέντε χρόνια αφιερώνει πολύ χρόνο τόσο στο mentoring όσο και στο coaching, με εστίαση στις ανάγκες επιχειρηματιών, στελεχών επιχειρήσεων, καθώς και σε θέματα επαγγελματικής ικανοποίησης. Συνεργάζεται σαν coach και μέντορας σε νέους επιχειρηματίες με το Innovathens, το Orange Grove και το ALBA Graduate Business School (Venture Garden).

Λίγα λόγια για το ΚΕΜΕΛ

Το ΚΕΜΕΛ έχει μέλη, ενεργά ή πρώην ανώτατα διευθυντικά στελέχη μεγάλων ελληνικών ή διεθνών εταιρειών, τα οποία διαθέτουν τουλάχιστον 20 έτη εμπειρίας και έχουν διακριθεί για τη διαχειριστική τους ακεραιότητα. Το ΚΕΜΕΛ εστιάζει στη νεανική επιχειρηματικότητα και υποστηρίζει σχετικές συλλογικές πρωτοβουλίες, και η δράση του είναι εθελοντική και ανεξάρτητη από κυβερνητικές αρχές, κόμματα και επιχειρηματικά συμφέροντα. Περισσότερα για το ΚΕΜΕΛ μπορείτε να δείτε εδώ.

Για να κλείσετε το δικό σας ραντεβού, στείλτε το αίτημά σας στο socialdynamo@bodossaki.gr ή καλέστε στο 210 7218726. Τηρείται σειρά προτεραιότητας.