Συνεδρίες συμβουλευτικής σε νομικά-φορολογικά θέματα

Tα νομικά-φορολογικά θέματα, είναι ένας από τους άξονες πάνω στους οποίους το Social Dynamo προσφέρει δωρεάν συμβουλευτική σε μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς και άτυπες ομάδες πολιτών που επιθυμούν να αποκτήσουν νομική μορφή. Την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου, από τις 16:00 έως τις 18.00, συνεργάτες μας από το δικηγορικό γραφείο Vounatsos Attorneys απαντούν σε σχετικά σας ερωτήματα, στο πλαίσιο της ευγενικής τους υποστήριξης στο Social Dynamo,

Πώς θα κλείσετε ραντεβού:

Μπορείτε να κλείσετε ένα ραντεβού διάρκειας έως 40 λεπτών, στέλνοντας τα ακριβή ερωτήματα που θέλετε να απευθύνετε στο socialdynamo@bodossaki.gr.

Πού θα έρθετε:

Στον συνεργατικό χώρο του Social Dynamo (Καρνεάδου 25 Αθήνα, μετρό Ευαγγελισμός).

Λίγα λόγια για τους συνεργάτες μας:

Το δικηγορικό γραφείο Vounatsos Attorneys δραστηριοποιείται από το 1930. Η συστηματική – από το 1975 – ενασχόλησή του με τα προβλήματα της ομογένειας και η νομική υποστήριξη των Ελλήνων του εξωτερικού σε θέματα αστικής και περουσιακής φύσης, εμπλουτίζεται πλέον από την εξειδικευμένη γνώση των συνεργατών του σε φορολογικό και εμπορικό δίκαιο, αλλά και την κάλυψη των υπόλοιπων κλάδων του δικαίου, μέσω ενός διευρυμένου δικτύου συνεργαζόμενων δικηγορικών γραφείων στην Ελλάδα.