Συνεργάτες μας από το δικηγορικό γραφείο StamatopoulosEftychidou θα βρίσκονται στον χώρο του Social Dynamo την Παρασκευή 27 Οκτωβρίου από τις 15.00 έως τις 17.00, για να απαντήσουν στο πλαίσιο 40λεπτων ραντεβού σε ερωτήματά σας που αφορούν νομικά ζητήματα, στο πλαίσιο υπηρεσιών δωρεάν συμβουλευτικής που προσφέρουμε σε μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς και άτυπες ομάδες πολιτών.

Πού και πότε: Η συμβουλευτική διεξάγεται στον χώρο του Social Dynamo (Καρνεάδου 25, Αθήνα, μετρό Ευαγγελισμός), την Παρασκευή 27/10, 15:00-17:00.

Πώς θα συμμετάσχετε:

Για να κλείσετε το ραντεβού σας, μπορείτε να στείλετε το αίτημά σας στο socialdynamo@bodossaki.gr, αναφέροντας την οργάνωση/ομάδα πολιτών που εκπροσωπείτε, την ιδιότητά σας σε αυτήν, τα στοιχεία επικοινωνίας σας και τα συγκεκριμένα ζητήματα που έχετε προς συζήτηση..

Λίγα λόγια για τους συνεργάτες μας:

Το δικηγορικό γραφείο StamatopoulosEftychidou ιδρύθηκε από τον Γεώργιο Σταματόπουλο το 1952 και προσφέρει νομικές υπηρεσίες στο εταιρικό και εμπορικό δίκαιο, το δίκαιο πληροφορικής, ηλεκτρονικών επικοινωνιών και τεχνολογιών διαδικτύου, το αστικό, οικογενειακό και κληρονομικό δίκαιο, το διοικητικό δίκαιο, το δίκαιο μεταφορών και συνεδριακού τουρισμού, καθώς επίσης και σε ζητήματα δικαίου ανταγωνισμού. Το δικηγορικό γραφείο StamatopoulosEftychidou αποφάσισε την pro bono συμμετοχή του στο πρόγραμμα του Social Dynamo, με γνώμονα την ανθρωπιστική του συνείδηση ως προς τα σύγχρονα κοινωνικά προβλήματα και την ηθική και επαγγελματική του υποχρέωση.