Συνεδρίες συμβουλευτικής σε νομικά ζητήματα

Την Παρασκευή 7 Ιουλίου από τις 16.00 έως τις 17.00, η συνεργάτιδά μας και νομικός, κα Φωτεινή Αραμπατζή, θα βρίσκεται στο Social Dynamo προκειμένου να προσφέρει συμβουλευτικές υπηρεσίες σε μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς και άτυπες ομάδες πολιτών που επιθυμούν να αποκτήσουν νομική μορφή.

Η κα Αραμπατζή διαθέτει 10ετή συμβουλευτική εμπειρία σε πολυεθνικές εταιρείες, κυρίως στον κατασκευαστικό και τον ασφαλιστικό κλάδο, καθώς και σε συγχρηματοδοτούμενα έργα (Ελλάδα-ΕΕ). Είναι απόφοιτη της Νομικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στο εμπορικό και εταιρικό δίκαιο από το Πανεπιστήμιο London School of Economics της Αγγλίας. Συμμετέχει εθελοντικά στο πρόγραμμα του Social Dynamo και στη νομική ομάδα του WWF Ελλάς, και ως οπαδός της δια βίου μάθησης, απέκτησε πρόσφατα Δίπλωμα Επιχειρηματικότητας από το UCLA στις ΗΠΑ.

Για να κλείσετε ραντεβού με την κα Αραμπατζή, στείλτε το αίτημά σας στο socialdynamo@bodossaki.gr, δηλώνοντας το ονοματεπώνυμό σας, την οργάνωση/άτυπη ομάδα την οποία εκπροσωπείτε, τα στοιχεία επικοινωνίας σας, καθώς επίσης και τα ακριβή ερωτήματα που θέλετε να απευθύνετε. Τηρείται σειρά προτεραιότητας.