Συνεδρίες συμβουλευτικής σε νομικά ζητήματα

Συνεργάτες μας από το δικηγορικό γραφείο StamatopoulosEftychidou θα βρίσκονται στον χώρο του Social Dynamo την Πέμπτη 12 Ιουλίου από τις 15.00 έως τις 17.00, για να απαντήσουν σε ερωτήματά σας που αφορούν νομικά ζητήματα, στο πλαίσιο υπηρεσιών δωρεάν συμβουλευτικής που προσφέρουμε σε μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς και άτυπες ομάδες πολιτών.

Πού και πότε:
Η συμβουλευτική διεξάγεται στον συνεργατικό χώρο του Social Dynamo (Σεράφειο δήμου Αθηναίων, Πειραιώς & Πέτρου Ράλλη, 2ος όροφος, στάση μετρό Κεραμεικός/Πετράλωνα) την Πέμπτη 12 Ιουλίου, 15.00-17.00.
Η παροχή συμβουλευτικής είναι δωρεάν.

Πώς θα κλείσετε ραντεβού:
Για να κλείσετε ραντεβού, στείλτε μας το ονοματεπώνυμό σας, τον φορέα/οργάνωση που εκπροσωπείτε, την ιδιότητά σας, τα στοιχεία επικοινωνίας σας και ταυτόχρονα τα ακριβή ερωτήματα που θέλετε να θέσετε στους συνεργάτες μας, στο socialdynamo@bodossaki.gr. Εναλλακτικά, καλέστε στο 210 3428087.
Τα ακριβή ερωτήματα θα πρέπει να συνοδεύονται από υλικό που θα πρέπει να έχουν υπόψη τους οι συνεργάτες μας (π.χ. καταστατικό) και αποτελούν απαραίτητη προϋπόθεση για το κλείσιμο των ραντεβού.

Λίγα λόγια για τους συνεργάτες μας:
Το δικηγορικό γραφείο StamatopoulosEftychidou ιδρύθηκε από τον Γεώργιο Σταματόπουλο το 1952 και προσφέρει νομικές υπηρεσίες στο εταιρικό και εμπορικό δίκαιο, το δίκαιο πληροφορικής, ηλεκτρονικών επικοινωνιών και τεχνολογιών διαδικτύου, το αστικό, οικογενειακό και κληρονομικό δίκαιο, το διοικητικό δίκαιο, το δίκαιο μεταφορών και συνεδριακού τουρισμού, καθώς επίσης και σε ζητήματα δικαίου ανταγωνισμού. Το δικηγορικό γραφείο StamatopoulosEftychidou αποφάσισε την pro bono συμμετοχή του στο πρόγραμμα του Social Dynamo, με γνώμονα την ανθρωπιστική του συνείδηση ως προς τα σύγχρονα κοινωνικά προβλήματα και την ηθική και επαγγελματική του υποχρέωση.