Συμβουλευτική σε θέματα Marketing και Επικοινωνίας

Η Ελένη Σκόνδρα, μέλος του ΚΕΜΕΛ (Κέντρο Εθελοντών Μάνατζερ Ελλάδας), θα παρέχει συνεδρίες συμβουλευτικής  που αφορούν σε θέματα της Κοινωνίας των Πολιτών και άτυπων ομάδων πολιτών, σχετικά με τη θεματική της επικοινωνίας και του μάρκετινγκ. Συγκεκριμένα, θα απαντά στο πλαίσιο 30λεπτων ραντεβού σε θέματα που σχετίζονται μεταξύ άλλων με:

– επικοινωνία με ΜΜΕ
– επικοινωνία με χορηγούς, δωρητές, χρηματοδότες
– branding και θέματα λογότυπου
– προβολή μέσω ιστοσελίδας

Πού και πότε:
Οι συνεδρίες διεξάγονται online μέσω της πλατφόρμας zoom , την Δευτέρα 19 Οκτωβρίου, 15:00-17:00.

Πώς θα κλείσετε ραντεβού

  1. Για να κλείσετε ραντεβού,πατήστε «Συμμετοχή», επιλέξτε την ημερομηνία της συνεδρίας και συμπληρώστε τη σχετική φόρμα.
  2. Στο πεδίο «Σύντομη περιγραφή φορέα» παρακαλούμε παραθέστε τα συγκεκριμένα ερωτήματα που θέλετε να απευθύνετε στους συνεργάτες μας, προκειμένου να είναι έγκυρο το αίτημά σας. ***ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα συγκεκριμένα ερωτήματα είναι απαραίτητα για να γίνει δεκτό το αίτημά σας.***
  3. Σε περίπτωση που χρειάζεται υποστηρικτικό υλικό για την προετοιμασία συνεδριών (π.χ. καταστατικό), μπορείτε να μας το αποστείλετε στο socialdynamo@bodosssaki.gr.  Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο: 210 3221287.
Ορισμένες συνεδρίες είναι αφιερωμένες σε οργανώσεις της Θεσσαλονίκης και υλοποιούνται στο πλαίσιο συνεργασίας με τον δήμο Θεσσαλονίκης και τη Διεύθυνση Νέας Γενιάς του Υπουργείου Παιδείας, με σκοπό τη δημιουργία ενός πλαισίου υποστήριξης των φορέων της Κοινωνίας των Πολιτών στη Θεσσαλονίκη.

 

Λίγα λόγια για την σύμβουλο:

H Eλένη Σκόνδρα, έχει διεθνείς σπουδές στους τομείς του μάρκετινγκ και επικοινωνίας, καθώς και διπλώματα Coaching. ‘Έχει διατελέσει υψηλόβαθμο στέλεχος μεγάλων επιχειρήσεων σε θέσεις μάρκετινγκ και ανάπτυξης αγοράς, κυρίως στο εξωτερικό αλλά και στην Ελλάδα.

Εδώ και πολλά χρόνια ασχολείται με τον εθελοντισμό και σαν ιδρυτικό μέλος του ΚΕΜΕΛ (Κέντρο Εθελοντών Μάνατζερ Ελλάδος), έχει προσφέρει πολλά στην υποστήριξη των νέων, σε θέματα επιχειρηματικότητας. Ειδικά, τα τελευταία πέντε χρόνια, αφιερώνει πολύ χρόνο τόσο στο μέντορινγκ όσο και στο coaching, με εστίαση στις ανάγκες επιχειρηματιών, στελεχών επιχειρήσεων και θέματα επαγγελματικής ικανοποίησης. Συνεργάζεται σαν coach και μέντωρ, σε νέους επιχειρηματίες με το Innovathens, Orange Grove και το ALBA (Venture Garden).

 

Η εκπαίδευση πραγματοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος Active Citizens Fund. Tο  Active Citizens Fund για την Ελλάδα, ύψους €12εκ, χρηματοδοτείται από την Ισλανδία, το Λιχτενστάιν και τη Νορβηγία και είναι μέρος του χρηματοδοτικού μηχανισμού του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (ΕΟΧ) περιόδου 2014 – 2021, γνωστού ως EEA Grants. Το πρόγραμμα στοχεύει στην ενδυνάμωση και την ενίσχυση της βιωσιμότητας της κοινωνίας των πολιτών και στην ανάδειξη του ρόλου της στην προαγωγή των δημοκρατικών διαδικασιών, στην ενίσχυση της συμμετοχής των πολιτών στα κοινά και στην προάσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Τη διαχείριση της επιχορήγησης του προγράμματος Active Citizens Fund στην Ελλάδα έχουν αναλάβει από κοινού το Ίδρυμα Μποδοσάκη και το SolidarityNow.