Συνεδρίες συμβουλευτικής σε θέματα οικονομικής διαχείρισης

Το Social Dynamo υποδέχεται ξανά το ΚΕΜΕΛ (Κέντρο Εθελοντών Μάνατζερ Ελλάδας), στο πλαίσιο της υπηρεσίας δωρεάν συμβουλευτικής που παρέχει σε μη κερδοσκοπικές οργανώσεις και άτυπες ομάδες πολιτών. Από τις 16.00 έως τις 18.00, ο κ. Ανδρέας Ακάβαλος απαντά σε ερωτήματά σας που σχετίζονται με οικονομική διαχείριση.

Πού και πότε:
Η συμβουλευτική παρέχεται στον συνεργατικό χώρο του Social Dynamo (Σεράφειο δήμου Αθηναίων, Πειραιώς και Πέτρου Ράλλη, 2ος όροφος, στάση μετρό Κεραμεικός) την Τετάρτη 28 Μαρτίου 2018, 16:00-18:00.
Η συμμετοχή στις συνεδρίες συμβουλευτικής είναι δωρεάν.

Πώς θα κλείσετε ραντεβού:
Για να κλείσετε ένα ραντεβού διάρκειας έως και 40 λεπτών, μας αποστέλλετε το οναματεπώνυμό σας, την ιδιότητά σας, τον φορέα/ ομάδα που εκπροσωπείτε, τα στοιχεία επικοινωνίας σας και ταυτόχρονα τα ακριβή ερωτήματα που θέλετε να θέσετε στον κ. Ακάβαλο, στο socialdynamo@bodossaki.gr. Εναλλακτικά, μπορείτε να μας καλέσετε στο 2103428087.

Τα ακριβή ερωτήματα θα πρέπει να συνοδεύονται από σχετικό υλικό που θα πρέπει να έχει υπόψη ο συνεργάτης μας και αποτελούν απαραίτητη προϋπόθεση για το κλείσιμο των ραντεβού.

Λίγα λόγια για το ΚΕΜΕΛ:
Το ΚΕΜΕΛ έχει μέλη, ενεργά ή πρώην ανώτατα διευθυντικά στελέχη μεγάλων ελληνικών ή διεθνών εταιρειών, τα οποία διαθέτουν τουλάχιστον 20 έτη εμπειρίας και έχουν διακριθεί για τη διαχειριστική τους ακεραιότητα. Το ΚΕΜΕΛ εστιάζει στη νεανική επιχειρηματικότητα και υποστηρίζει σχετικές συλλογικές πρωτοβουλίες, και η δράση του είναι εθελοντική και ανεξάρτητη από κυβερνητικές αρχές, κόμματα και επιχειρηματικά συμφέροντα.