Συνεδρίες συμβουλευτικής στην οικονομική διαχείριση των ΜΚΟ

Ο κ. Βασίλης Καραγιάννης, Σύμβουλος Επιχειρήσεων και μέλος του pro bono δικτύου μεντόρων του Ιδρύματος Μποδοσάκη, θα βρίσκεται στον χώρο του Social Dynamo προκειμένου να παράσχει συμβουλευτική σε θέματα οικονομικής διαχείρισης ΜΚΟ και κοινωνικών επιχειρήσεων, αλλά και σε σχετικά θέματα με την οικονομική διαχείριση όπως:
– διαμόρφωση στρατηγικής
– κατάρτιση business plan
– διαχείριση κινδύνων

Πού και πότε:

Η συμβουλευτική παρέχεται στον συνεργατικό χώρο του Social Dynamo (Σεράφειο δήμου Αθηναίων, Πειραιώς & Πέτρου Ράλλη, 2ος όροφος, στάση μετρό Κεραμεικός/Πετράλωνα) την Τρίτη 17 Ιουλίου, 16.00 – 18.00.
Η παροχή συμβουλευτικής είναι δωρεάν.

Πώς θα κλείσετε ραντεβού:
Για να κλείσετε ραντεβού, στείλτε μας το ονοματεπώνυμό σας, τον φορέα/οργάνωση που εκπροσωπείτε, την ιδιότητά σας, τα στοιχεία επικοινωνίας σας και ταυτόχρονα τα ακριβή ερωτήματα που θέλετε να θέσετε στον κ. Καραγιάννη, στο socialdynamo@bodossaki.gr. Εναλλακτικά, καλέστε στο 210 3428087.
Τα ακριβή ερωτήματα θα πρέπει να συνοδεύονται από υλικό που θα πρέπει να έχει υπόψη του ο συνεργάτης μας (π.χ. προϋπολογισμός, business plan) και αποτελούν απαραίτητη προϋπόθεση για το κλείσιμο των ραντεβού.

Λίγα λόγια για τον κύριο Καραγιάννη:

Ο κος Βασίλης Καραγιάννης είναι Σύμβουλος Επιχειρήσεων. Αξιοποιώντας τη μακρόχρονη επαγγελματική του εμπειρία σε διευθυντικές θέσεις του ιδιωτικού τομέα, καθώς και την υψηλού επιπέδου τεχνική κατάρτισή του, συμμετέχει στο στρατηγικό σχεδιασμό επιχειρήσεων (σχεδιασμός και υλοποίηση business plan), και συμβουλεύει υψηλόβαθμα διευθυντικά στελέχη (C-suite) σε θέματα οικονομικών αναλύσεων του ελληνικού και διεθνούς περιβάλλοντος, οικονομικής διαχείρισης, διαχείρισης διαθεσίμων, διαχείρισης κινδύνων και εκτίμησης επενδύσεων.

Έχει υπηρετήσει στην Αθήνα και το Λονδίνο σε υψηλόβαθμες θέσεις του Treasury της Citigroup, έχει συντονίσει τραπεζικές εργασίες ομάδας χωρών της Ευρώπης, Μέσης Ανατολής και Ασίας, και έχει αποκτήσει σημαντικές γνώσεις του πολιτικού οικονομικού περιβάλλοντος και του επιχειρείν των χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, Ρωσίας, Τουρκίας, Μέσης Ανατολής και Ιαπωνίας.

Μέσω της αρθρογραφίας του στην Καθημερινή και των παρεμβάσεων σε ελληνικά (SKAI TV & radio, SBC TV, Athens 984 FM) και διεθνή Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης (BBC and Channel 4), προωθεί συστηματικά θεματολογία υπέρ της αύξησης της ανταγωνιστικότητας, των διαρθρωτικών αλλαγών, της εξωτερίκευσης των επιχειρήσεων, της διεθνοποίησης της ελληνικής οικονομίας και της ανάδυσης της Ελλάδος ως Business Hub. Έχει ενεργή συμμετοχή στην κοινότητα των start ups και της κοινωνικής επιχειρηματικότητας (Impact Hub, Orange Grove).

Είναι μέλος του Συλλόγου για την προώθηση της δωρεάς «Η Φιλότης». Συμβούλευσε το Δήμαρχο Ελευσίνας σε θέματα στρατηγικού σχεδιασμού και εμπέδωσης ευρείας κοινωνικής συμμαχίας κατά τη διάρκεια της διεκδίκησης της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης 2021, στην οποία επικράτησε έναντι 13 άλλων ελληνικών πόλεων.

Είναι κάτοχος MBA του Manchester Business School, MSc του U.M.I.S.T., και BSc (Χημεία) του Πανεπιστημίου Πατρών.

Ομιλεί Αγγλικά, Γαλλικά και έχει βασικές γνώσεις Τουρκικής, Ισπανικής και Γερμανικής γλώσσας.