Προτάσεις χρηματοδότησης προς Ιδρύματα | Δια ζώσης

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί δια ζώσης και απευθύνεται κατά προτεραιότητα στις επιχορηγούμενες οργανώσεις του προγράμματος Σημεία Στήριξης.

Το εργαστήριο απευθύνεται σε στελέχη ΜΚΟ, που επιθυμούν να αποκτήσουν γνώσεις σχετικές με τη χρηματοδότηση από φιλανθρωπικά ιδρύματα στην Ελλάδα.

Η θεματική περιλαμβάνει τις βασικές αρχές του σχεδιασμού  μιας πρότασης για χρηματοδότηση από φιλανθρωπικά Ιδρύματα. Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία μέσω ασκήσεων να εξοικειωθούν με τη  συγγραφή μιας πρότασης χρηματοδότησης.

Δομή σεμιναρίου

13.00 – 13.15 Γνωριμία, Εισαγωγή

13.15 – 14.10 Βασικές αρχές σχεδιασμού μιας πρότασης

14.10 -14.30 Διάλειμμα

14.30-16.00 Ασκήσεις συγγραφής πρότασης, Κλείσιμο

Πού και πότε
Το σεμινάριο διεξάγεται στον 1ο όροφο των γραφείων του Ιδρύματος Μποδοσάκη, Μουρούζη 14 – 10674, την Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2023, 13:00 -16:00. Η συμμετοχή σε αυτό είναι δωρεάν.

Πώς μπορώ να συμμετάσχω
Για να συμμετάσχετε στο σεμινάριο, παρακαλούμε πατήστε «Συμμετοχή», επιλέξτε την ημερομηνία του σεμιναρίου και συμπληρώστε τη σχετική φόρμα. Η επιβεβαίωση της συμμετοχής σας θα γίνει το συντομότερο δυνατό. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να μας καλέσετε στο 210 0107764.

Λίγα λόγια για την εισηγήτρια

Η Μαρία Τσενέ δουλεύει στο Ίδρυμα Μποδοσάκη από το 2010. Είναι υπεύθυνη διαχείρισης δωρεών και προγραμμάτων της Κοινωνίας των Πολιτών του Ιδρύματος και προγραμμάτων τρίτων (Active Citizens Fund-EEA Grants, Build-CERV). Ανήκει στο δίκτυο μεντόρων του Social Dynamo του προγράμματος ενδυνάμωσης ικανοτήτων Μ.Κ.Ο του Ιδρύματος Μποδοσάκη. Είναι κάτοχος του NLP Practitioner Diploma INLPTA. Πριν ενταχθεί στην ομάδα του Ιδρύματος η Μαρία εργάστηκε στο Υπουργείο Τουρισμού και στο Υπουργείο Παιδείας με αντικείμενο θέματα διοικητικού και ανθρώπινου δυναμικού και ως εκπαιδευτικός στη δημόσια εκπαίδευση. Είναι κάτοχος δύο πτυχίων και ενός μεταπτυχιακού διπλώματος σε ανθρωπιστικές και κοινωνικές επιστήμες του Πανεπιστημίου Αθηνών.