Το σύνδρομο Burnout στα στελέχη των ΜΚΟ

Το εργαστήριο με τίτλο “Burnout: To σύνδρομο Burnout στα στελέχη των ΜΚΟ” υλοποιείται στο Social Dynamo τη Δευτέρα 24 Απριλίου και ώρα 14.00-17.00, με εισηγήτρια την κα Ελισάβετ Γεωργίου, εργασιακή ψυχολόγο, career coach και ψυχοθεραπεύτρια.
Το burnout συμβαίνει ανάμεσά μας; Τι σημαίνει; Πώς το εντοπίζουμε και πώς το αντιμετωπίζουμε;
Ερωτήματα και προβληματισμοί που τίθενται συχνά για συμπεριφορές που δεν μπορούμε να ερμηνεύσουμε.
Στο εργατήριο αυτό οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να τα αναπτύξουν μέσα από βιωματικές ασκήσεις και συζήτηση. Επίσης, το burnout δεν αφορά μόνο τα στελέχη, αλλά και τους εθελοντές, γι’αυτό και θα γίνει αναφορά και σε τεχνικές συγκράτησής τους και αποφυγής της εξουθένωσής τους.
Η κα Γεωργίου διαθέτει εμπειρία 19 ετών ως σύμβουλος ανάπτυξης ανθρώπινου δυναμικού σε ελληνικές και πολυεθνικές εταιρείες και 10 ετών ως ψυχοθεραπεύτρια. Από το 2010 έχει ιδρύσει και διευθύνει το Κέντρο Συμβουλευτικής και Προσανατολισμού Be Yourself, όπου παρέχει υπηρεσίες συμβουλευτικής, mentoring, εκπαίδευσης και ψυχοθεραπείας ατομικά ή ομαδικά. Είναι πτυχιούχος Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών, με μεταπτυχιακή εκπαίδευση στην Οργανωσιακή και Οικονομική Ψυχολογία στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και εξειδίκευση στην ψυχοθεραπεία Gestalt.

Το εργαστήριο απευθύνεται σε στελέχη των ΜΚΟ και άτυπες ομάδες. Η συμμετοχή σε αυτό είναι δωρεάν και μπορείτε να τη δηλώσετε στο 210 7218726 ή στο socialdynamo@bodossaki.gr. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.