Οικονομικός Απολογισμός Έργου – Webinar

Το webinar διεξάγεται από την Quantum Business & IT Solutions  και έχει στόχο τη βασική πληροφόρηση από τις διαθέσιμες οικονομικές καταστάσεις και τα φορολογικά έντυπα, βάσει της ισχύουσας νομοθεσίας, και από customized reports που θα βασίζονται στα ανωτέρω δεδομένα. Επίσης, αποσκοπεί στην κατανόηση βασικών εννοιών φορολογικών και λογιστικών υποχρεώσεων για ελληνικές εταιρείες, στην εξοικείωσή τους με έννοιες όπως η άμεση και έμμεση φορολογία και τον διαχωρισμό εκπιπτόμενων και μη εκπιπτόμενων εξόδων. Με το πέρας του σεμιναρίου οι συμμετέχοντες θα μπορούν να συντάσσουν και να καταρτίζουν πρότυπα αναφορών οικονομικών απολογισμών (στα ελληνικά και στα αγγλικά) και να ζητούν τη σχετική ενημέρωσή τους από τους αρμόδιους λογιστές/φοροτεχνικούς.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε υφιστάμενα ή μελλοντικά μέλη, στελέχη και διαχειριστές μη κερδοσκοπικών οργανώσεων, με φορολογική έδρα στην Ελλάδα, που ενδιαφέρονται για μεθόδους και τρόπους οικονομικού απολογισμού των έργων που αναλαμβάνουν. Δεν απαιτούνται εξειδικευμένες γνώσεις, παρά μόνο βασική εξοικείωση με Microsoft Excel.

Πού και πότε

Το σεμινάριο διεξάγεται Online, μέσω του εργαλείου Ζοοm,την Τρίτη 28 Απριλίου , 14.00-17.00. Η συμμετοχή σε αυτό είναι δωρεάν.

Πώς μπορώ να συμμετάσχω 

Για να συμμετάσχετε στο σεμινάριο, παρακαλούμε πατήστε «Συμμετοχή», επιλέξτε την ημερομηνία του σεμιναρίου και συμπληρώστε τη σχετική φόρμα. Η επιβεβαίωση της συμμετοχής σας θα γίνει το συντομότερο δυνατό και μαζί με αυτή θα λάβετε και το link  που θα σας εξασφαλίσει την πρόσβαση στο webinar. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να μας καλέσετε στο 210 3221287.

 

Λίγα λόγια για την Quantum Business & IT Solutions

Η Quantum Business & IT Solutions ξεκίνησε από το Γιώργο Κοσνετζώφ και την Αναστασία Χαλκίδου ως συνέχεια της δεκαετούς επαγγελματικής τους πορείας στους τομείς της πληροφορικής και των οικονομικών, αντίστοιχα, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Βασικός στόχος μας είναι να στηρίξουμε τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και να γίνουμε πολύτιμος σύμμαχος των πελατών μας τόσο στη διάρκεια υλοποίησης των έργων τους όσο και στη μετέπειτα λειτουργία τους.

Λίγα Λόγια για την Αναστασία Χαλκίδου:

Η Αναστασία Χαλκίδου είναι απόφοιτη του τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και πιστοποιημένη Ορκωτός Λογιστής από τον διεθνώς αναγνωρισμένο οργανισμό ACCA. Εργάστηκε στην PriceWaterhouseCoopers Greece και στην Οικονομική Διεύθυνση του ομίλου της Eurobank, με εξειδίκευση στα Διεθνή Λογιστικά Πρότυπα. Ήταν η πρώτη Ελληνίδα που εργάστηκε ως Project Manager στην Ομοσπονδία Λογιστών Ευρώπης (Accountancy Europe) στις Βρυξέλλες, μέχρι το 2014, οπότε και συνίδρυσε, με το Γιώργο Κοσνετζώφ, την Quantum Business & IT Solutions, εταιρεία παροχής υπηρεσιών λογιστικής, φοροτεχνικών και πληροφορικής. Είναι εισηγήτρια σε πολυάριθμα σεμινάρια για τα Διεθνή Λογιστικά Πρότυπα, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, ενώ τη διετία 2015-2017 διετέλεσε λέκτορας Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής στο Κολέγιο City Unity. Είναι μέλος της επιτροπής του ACCA στην Ελλάδα και εθελόντρια μέντορας σε μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς που προάγουν την επιχειρηματικότητα.

Λίγα Λόγια για τον Παναγιώτη Γουρνά:

Ο Παναγιώτης Γουρνάς είναι οικονομολόγος – λογιστής / φοροτεχνικός, με μεταπτυχιακές σπουδές στην Ευρωπαϊκή Οικονομική Πολιτική στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και είναι Accounting Manager στην Quantum Business & IT Solutions από το 2017. Είναι εισηγητής σε σεμινάρια Λογιστικής και Φοροτεχνικών και εθελοντής μέντορας σε προγράμματα προώθησης της επιχειρηματικότητας.