Εύα Μαρία Σαρηγιαννίδου

Η Εύα Μαρία Σαρηγιαννίδου είναι Senior Bussiness Strategist, ιδρύτρια της  Thrive Exclusive Management Solutions και συν-ιδρύτρια του Growth School. Έχει σπουδάσει Χημεία και έχει μεταπτυχιακό στη Βιώσιμη Διαχείριση Φορέων Προστατευόμενων Περιοχών. Συνεργάζεται με επιχειρήσεις για να αυξήσουν τις πωλήσεις τους και να βελτιώσουν τη λειτουργικότητα τους αξιοποιώντας εργαλεία στρατηγικού σχεδιασμού.   Έχει σχεδιάσει ένα καινοτόμο εκπαιδευτικό πρόγραμμα που βοηθάει εργαζόμενους σε επιχειρήσεις με φυσική παρουσία να γίνουν αποτελεσματικοί σε ρόλους πωλήσεων. Έχει συμμετάσχει σε εθελοντικές δράσεις αναλαμβάνοντας ρόλους επικοινωνίας, fundraising, και οργάνωσης εθελοντών.

Υποστηρίζει επιχειρήσεις με σκοπό να αυξήσουν τις πωλήσεις τους και να βελτιώσουν τη λειτουργικότητα τους.  Αξιοποιεί εργαλεία στρατηγικού σχεδιασμού και ειδικά εκπαιδευτικά προγράμματα με σύγχρονα τεχνολογικά μέσα.

Έχει σχεδιάσει μια καινοτόμα μεθοδολογία εκπαίδευσης σε τεχνικές πωλήσεων, φέρνοντας άμεσα αποτελέσματα και βελτιώνοντας  παράλληλα την εμπειρία του πελάτη.

Τέλος, είναι ενεργή σε εθελοντικές δράσεις αναλαμβάνοντας ρόλους επικοινωνίας, fundraising, οργάνωσης και mentoring εθελοντών.