Αθήνα – Δια ζώσης Εργαστήριο Συγγραφής Αιτήσεων

Οι θέσεις έχουν συμπληρωθεί. Οι ενδιαφερόμενες οργανώσεις έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν το Εργαστήριο Συγγραφής Αιτήσεων διαδικτυακά, ανάλογα με την περιοχή δραστηριοποίησής τους. 

Με αφορμή τον 7ο κύκλο του Προγράμματος «Σημεία Στήριξης – Μικρές Δωρεές, Μεγάλες Ιδέες» ξεκινά σειρά Εργαστηρίων Συγγραφής Αιτήσεων, που αποτελείται απο ένα δια ζώσης εργαστήριο στην Αθήνα, και τρία διαδικτυακά τα οποία απευθύνονται σε φορείς που δραστηριοποιούνται σε όλη την Ελλάδα.

Στόχος των εργαστηρίων, με εισηγήτρια την Ειρήνη Ανδριώτη, είναι να βοηθήσει τις οργανώσεις που επιθυμούν να καταθέσουν αίτηση στο Πρόγραμμα να προετοιμάσουν την πρότασή τους, μέσω πρακτικών συμβουλών και καθοδήγησης στον σχεδιασμό και τη συγγραφή της.

Το εργαστήριο, που θα πραγματοποιηθεί στο Πολιτιστικό Κέντρο του Μουσείου Μπενάκη (Πειραιώς 138 & Ανδρονίκου), περιλαμβάνει οδηγίες για τα παρακάτω:

  • Μετασχηματισμός μιας καινοτόμου ιδέας σε ολοκληρωμένη χρηματοδοτική πρόταση
  • Συμβουλές για μία επιτυχημένη πρόταση (πληρότητα πληροφοριών, επαρκής τεκμηρίωση, αξιοποίηση δεικτών αξιολόγησης και ορθή ανάπτυξη χρονοδιαγράμματος και προϋπολογισμού)
  • Έντυπο της αίτησης και τρόπος συμπλήρωσης των παραρτημάτων
  • Συνηθισμένα λάθη και πώς να τα αποφύγετε

Η συμμετοχή στο εργαστήριο είναι δωρεάν. Εγγραφείτε έως και την Παρασκευή 8 Μαρτίου 2024.

Περισσότερα για το Πρόγραμμα «Σημεία Στήριξης – Μικρές Δωρεές, Μεγάλες Ιδέες», τη δημόσια πρόσκληση και την αίτηση συμμετοχής βρίσκονται εδώ.