Πολιτιστικός, Μορφωτικός, Εξωραϊστικός Σύλλογος Τολού

Ο Πολιτιστικός, Μορφωτικός, Εξωραϊστικός Σύλλογος Τολού είναι μια Μη Κερδοσκοπική Οργάνωση (ΜΚΟ) που δραστηριοποιείτε σε κοινωνικές, πολιτιστικές, εθελοντικές και περιβαλλοντικές δράσεις της περιοχής.

Read more

Γεωπάρκο Κεφαλονιάς-Ιθάκης

To Γεωπάρκο Κεφαλονιάς-Ιθάκης ιδρύθηκε το 2016 με σκοπό την προστασία και ανάδειξη του συνόλου των «μνημείων» της Γης με έμφαση στη γεωλογική κληρονομιά, η οποία σε συνδυασμό με την πολιτιστική κληρονομιά και την τοπική κοινωνία ακολουθούν μία στρατηγική βιώσιμης ανάπτυξης.

Read more

iaSEAs

Η ίαση (iaSEAs) είναι μια περιβαλλοντική οργάνωση που δημιουργήθηκε από μια ομάδα επαγγελματιών δυτών με στόχο την αποκατάσταση του θαλάσσιου περιβάλλοντος, αξιοποιώντας την επαγγελματική μας εμπειρία, τεχνογνωσία, οργάνωση και υποδομή υλοποιώντας έργα μεγάλης κλίμακας που θα έχουν πραγματικό αντίκτυπο τόσο άμεσα όσο και μακροπρόθεσμα.

Read more

Κέντρο Σύγχρονης Έρευνας & Δράσης για την Άνδρο

Θαυμάζουμε, φροντίζουμε κι έτσι γνωρίζουμε βαθύτερα την πλούσια κληρονομιά της Άνδρου. Είτε καθαρίζουμε και σηματοδοτούμε μονοπάτια, είτε “χαρτογραφούμε” τρόπους μηδενικής παραγωγής απορριμμάτων, ο στόχος είναι ένας: μια Άνδρος βιώσιμη!

Read more

Σύλλογος Φίλων και Προστασίας Περιοχών Νatura 2000 Nότιας Κέρκυρας

Σκοπός του συλλόγου Σύλλογος Φίλων και Προστασίας Περιοχών Νatura 2000 Nότιας Κέρκυρας είναι να δρα και να κινητοποιεί πολίτες και αρχές για την αποτελεσματική προστασία και ανάδειξη των προστατευόμενων περιοχών Natura 2000 της Νότιας Κέρκυρας.

Read more

Healing Lesvos

H Healing Lesvos είναι μια μη κερδοσκοπική πρωτοβουλία, η οποία έχει αναλάβει την προστασία της περιοχής Αυλάκι στο νησί της Λέσβου και έχει επιτύχει την ανάδειξή της σε σημείο Ελπίδας από τον διεθνή οργανισμό Mission Blue.

Read more

Γεωπαιδεία

Η Γεωπαιδεία σχεδιάζει και υλοποιεί εκδρομές στη φύση συνδυάζοντας δραστηριότητες αναψυχής, με βιωματική περιβαλλοντική εκπαίδευση. Σκοπός της είναι, μέσω της ολιστικής προσέγγισης και γνώσης, η ανάδειξη και προστασία του περιβάλλοντος.

Read more

Natura di Zante

Στόχος της οργάνωσης Natura di Zante είναι ο σεβασμός προς τη φύση να αποτελεί σεβασμό προς τον ίδιο μας τον εαυτό. Μεταφέρουμε και καλλιεργούμε την αγάπη για το περιβάλλον στις επόμενες γενιές.

Read more

MEDASSET – Μεσογειακός Σύνδεσμος για τη Σωτηρία των Θαλάσσιων Χελωνών

Το MEDASSET – Μεσογειακός Σύνδεσμος για τη Σωτηρία των Θαλάσσιων Χελωνών είναι διεθνής περιβαλλοντική μη κερδοσκοπική ΜΚΟ που εργάζεται για την προστασία των θαλάσσιων και παράκτιων οικοσυστημάτων στη Μεσόγειο, με επίκεντρο τη θαλάσσια χελώνα.

Read more

Φίλοι Υγρότοπου Ναυπλίου – Νέας  Κίου

Οι Φίλοι Υγρότοπου Ναυπλίου – Νέας  Κίου προσπαθούν με τις παρεμβάσεις τους να ανοίξουν ένα διάλογο με την κοινωνία της Αργολίδας και να κινητοποιήσουν του πολίτες – δημότες σε θέματα περιβάλλοντος και κλιματικής αλλαγής.

Read more

Blue Greece

Η Blue Greece, μια, steward-owned κοινωνική επιχείρηση, αναπτύσσει μια οικονομία «χελώνας», βασιζόμενη σε αναψυκτικά από ελληνικά νησιά και τεχνολογίες ανοιχτού κώδικα.

Read more