Το Social Dynamo προσφέρει τρία εργαλεία επαγγελματικής υποστήριξης σε οργανώσεις και ομάδες πολιτών, τα οποία λειτουργούν συμπληρωματικά μεταξύ τους.

Συμβουλευτική 

Το Social Dynamo παρέχει συμβουλευτική σε ένα ευρύ φάσμα θεματικών, στο πλαίσιο της οποίας εμπειρογνώμονες είναι διαθέσιμοι συγκεκριμένες μέρες και ώρες και υποδέχονται κατόπιν ραντεβού ομάδες και οργανώσεις που θέλουν να τους απευθύνουν ερωτήματα στο πεδίο ειδικότητάς τους – τα λεγόμενα «clinics». Μεταξύ άλλων, οι συμβουλευτικές υπηρεσίες αφορούν νομικά θέματα, θέματα λογιστικά και φοροτεχνικά και θέματα επικοινωνιακής πολιτικής. Ανακαλύψτε ένα ολόκληρο οικοσύστημα εταιρειών, φορέων και εμπειρογνωμόνων που προσφέρουν δωρεάν συμβουλευτική στο Social Dynamo. Δες το πρόγραμμα του μήνα και βρες ποια συνεδρία συμβουλικής σε ενδιαφέρει, και κλείστε την πρώτη σου 40′ συνάντηση για θέματα που σε προβληματίζουν, με εξειδικευμένο σύμβουλο της κοινότητάς μας!

Coaching

Ως μέλος του δικτύου συνεργατών του Social Dynamo, το Hellenic Coaching Association παρέχει δωρεάν υπηρεσία εξατομικευμένου coaching σε στελέχη οργανώσεων. Το coaching εστιάζει στην ανάδειξη του μέγιστου δυναμικού σε άτομα οργανώσεων που κατέχουν θέσεις ευθύνης, προκειμένου να αποδίδουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στο πλαίσιο του ρόλου τους. Επικοινώνησε μαζί μας στο socialdynamo@bodossaki.gr για να ενημερωθείς για τον επόμενο κύκλο coaching.

Mentoring για τις ομάδες-μέλη του Προγράμματος Φιλοξενίας μας

Η υπηρεσία mentoring υποστηρίζει οργανώσεις και ομάδες της κοινωνίας των πολιτών που είναι μέλη του Προγράμματος Φιλοξενίας μας, για την επίτευξη των στόχων τους, δίνοντάς τους την ευκαιρία να αποκτήσουν νέα επαγγελματική γνώση και δεξιότητες από έμπειρους επαγγελματίες σε μια ευρεία γκάμα ειδικοτήτων. Ως μέντορες, οι συγκεκριμένοι επαγγελματίες μοιράζονται τη γνώση και τις δεξιότητές τους με τις οργανώσεις και ομάδες, με σκοπό την ενδυνάμωσή τους ώστε να πετύχουν κάποιο συγκεκριμένο στόχο που οι ίδιες έχουν εντοπίσει ως προτεραιότητά τους. Ανακάλυψε το δίκτυο μεντόρων μας. Για να έχεις πρόσβαση σε αυτήν την υπηρεσία δήλωσε συμμετοχή στον επόμενο κύκλο του Προγράμματος Φιλοξενίας του Social Dynamo!