Επαγγελματική υποστήριξη

Παρέχουμε δωρεάν επαγγελματική υποστήριξη σε οργανώσεις και ομάδες της Κοινωνίας των Πολιτών σε τομείς του ενδιαφέροντός τους. Συγκεκριμένα, προσφέρουμε υπηρεσίες συμβουλευτικής, mentoring και coaching από έμπειρα στελέχη, υπηρεσίες που λειτουργούν και συμπληρωματικά μεταξύ τους.​

Mentoring

Το Social Dynamo έχει αναπτύξει μία ολοκληρωμένη υπηρεσία mentoring για οργανώσεις της Κοινωνίας των Πολιτών χάρη στη συμμετοχή περισσότερων από 50 μεντόρων. Η υπηρεσία διέπεται από τον Κώδικα Δεοντολογίας που έχουμε καταρτίσει με τους μέντορές μας και υποστηρίζει οργανώσεις και ομάδες της Κοινωνίας των Πολιτών, για την επίτευξη των στόχων τους, δίνοντάς τους την ευκαιρία να αποκτήσουν νέα επαγγελματική γνώση και δεξιότητες από έμπειρους επαγγελματίες σε μια ευρεία γκάμα ειδικοτήτων. Οι μέντορες μοιράζονται τη γνώση και τις δεξιότητές τους με τις οργανώσεις και ομάδες, με σκοπό την ενδυνάμωσή τους ώστε να πετύχουν στόχους που οι ίδιοι οι ωφελούμενοι θέτουν ως προτεραιότητα.  Μπορείτε να γνωρίσετε το δίκτυο μεντόρων του Social Dynamo εδώ, τα μέλη του οποίου ευχαριστούμε θερμά για την pro bono υποστήριξή τους. Πρόσβαση στην υπηρεσία mentoring έχουν οι ωφελούμενες οργανώσεις συγκεκριμένων προγραμμάτων του Social Dynamo!

Coaching

Ο Ελληνικός Σύνδεσμος Coaching (HCA)  αποτελεί μέλος του δικτύου συνεργατών του Social Dynamo και παρέχει δωρεάν υπηρεσίες εξατομικευμένου coaching σε στελέχη οργανώσεων. Το coaching εστιάζει στην ανάδειξη του μέγιστου δυναμικού των εκπαιδευόμενων και στο Social Dynamo απευθύνεται σε στελέχη φορέων της Κοινωνίας των Πολιτών που κατέχουν θέσεις ευθύνης, προκειμένου να αποδίδουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στους ρόλους τους.  Για να ενημερωθείτε για τον επόμενο κύκλο coaching επικοινωνήστε μαζί μας στο socialdynamo@bodossaki.gr.

Συμβουλευτική 

Το Social Dynamo παρέχει  υπηρεσίες συμβουλευτικής σε ένα ευρύ φάσμα θεματικών. Εξειδικευμένα στελέχη είναι διαθέσιμα σε συγκεκριμένες ημέρες και ώρες και υποδέχονται κατόπιν ραντεβού ομάδες και οργανώσεις που χρειάζονται καθοδήγηση. Μεταξύ άλλων, οι συμβουλευτικές υπηρεσίες αφορούν νομικά θέματα, θέματα λογιστικά και φοροτεχνικά, θέματα διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού καθώς και στρατηγικής επικοινωνίας. Ανακαλύψτε ένα ολόκληρο οικοσύστημα εταιρειών, φορέων και εξειδικευμένων συμβούλων που προσφέρουν δωρεάν συμβουλευτική στο Social Dynamo. Δείτε το πρόγραμμα του μήνα, βρείτε ποιες συνεδρίες συμβουλευτικής σας ενδιαφέρουν και κλείστε μία 30′ διαδικτυακή συνάντηση με τον εξειδικευμένο σύμβουλο της κοινότητάς μας.