Γεωργία Τσιαμαντά

Η Γεωργία Τσιαμαντά είναι σύμβουλος σε θέμα τεχνολογίας με εξειδίκευση στην online εξυπηρέτηση πελατών.  Έχει σπουδάσει Μαθηματικά και Μηχανικός Πληροφορικής, και έχει μεταπτυχιακή εξειδίκευση στα Πληροφοριακά Συστήματα. Ζει και εργάζεται στην Θεσσαλονίκη και συνεργάζεται με καινοτόμες επιχειρήσεις στην Ελλάδα και εξωτερικό. Έχει εργαστεί ως Project Manager στην προ-θερμοκοιτίδα OK!Thess, οργανώνοντας το εκπαιδευτικό πρόγραμμα και υποστηρίζοντας νέες καινοτόμες ομάδες να κάνουν τα πρώτα τους επιχειρηματικά βήματα.

Είναι συνιδρύτρια της “Βρες Φτερά” ΑΜΚΕ, μιας οργάνωσης που στοχεύει στην ενδυνάμωση νέων από ευπαθείς ομάδες κατά την πορεία τους προς την ενηλικίωση. Στην οργάνωση συντονίζει τα εκπαιδευτικά προγράμματα και έχει αναλάβει την ανάπτυξη του site και του e-shop, τύπου marketplace.

Μπορεί να υποστηρίξει ομάδες που χρειάζονται βοήθεια σε θέματα ψηφιακής παρουσίας, ανάπτυξης ηλεκτρονικού καταστήματος και ψηφιοποίησης της επικοινωνίας με το κοινό τους με εργαλεία, όπως π.χ. το newsletter.